Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΧΑΡΛΟΚ

ΧΑΡΛΟΚ - ελληνικό ροκ συγκρότημα

Το συγκρότημα ''Χάρλοκ'' δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο ελληνόφωνο rock 'n roll συγκρότημα (τρίο) με επιρροές από punk και blues στοιχεία, με έδρα τα Νότια προάστια.


Έκανε την πρώτη του εμφάνιση συμμετέχοντας στο Athens School Festival το καλοκαίρι του 2015 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τον Μάιο του 2017 θα δώσουν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα της μουσικής τους με τίτλο ''Χάρλοκ''. Πρόκειται για ένα ep με τέσσερις συνθέσεις της ίδιας της μπάντας που κινούνται σε rock 'n roll και blues επιρροές με ένα σύγχρονο τρόπο. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://xarlok.bandcamp.com/album/-.

Από αυτό το ep για το τραγούδι ''Περαστικός'' θα δημιουργήσουν το παρακάτω βίντεο, όπου μπορείτε να το δείτε μέσα από το κανάλι του συγκροτήματος ''Χάρλοκ'' στο youtube.


Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου του 2017 το συγκρότημα Χάρλοκ θα ανοίξει το live των συγκροτημάτων ''Tourlou The Band'' και ''Drunk Jackals'' (δες εδώ: DRUNK JACKALS) που πραγματοποιήθηκε στο AN Club στην Αθήνα.


Τον Ιούνιο του 2019 το γκρουπ Χάρλοκ θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο δείγμα της δουλειάς τους. Πρόκειται για ένα ακόμα ep με τίτλο ''617'' το οποίο περιέχει τρεις νέες συνθέσεις της μπάντας. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://xarlok.bandcamp.com/album/617.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου του 2019 θα παίξουν live στην σκηνή του six d.o.g.s καθώς θα ανοίξουν το live του γκρουπ ''Sidetrack'' όπου θα παρουσιάσει την δεύτερη κυκλοφορία του.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου του 2020 το συγκρότημα ''Χάρλοκ'' θα παίξει live στο BlackBox Studio όπου θα ανοίξει την ζωντανή εμφάνιση του Κύριου Κ. (δες εδώ: ΚΥΡΙΟΣ Κ.).

Χάρλοκ - greek rock live 02-2020

Τον Μάρτιο του 2020 το συγκρότημα ''Χάρλοκ'' θα κυκλοφορήσει το πρώτο τους single για το νέο έτος. Την παραγωγή του τραγουδιού ''Morgana'' ανέλαβε ο Κύριος Κ. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://xarlok.bandcamp.com/track/morgana.

Το συγκρότημα ''Χάρλοκ'' είναι ένα νέο πολύ ελπιδοφόρο συγκρότημα με πολύ όρεξη και δύναμη ώστε η μουσική του να περάσει στο κοινό που γουστάρει την ροκ μουσική. Όσοι πιστοί προσέλθετε... και ακούστε τους.


Δισκογραφία

ΧΑΡΛΟΚ (2017)
1. Ίσως Μπορεί (όμως γιατί;)
2. Περαστικός
3. Είμαι
4. Στο Έχω Ξαναπεί
ΧΑΡΛΟΚ - (2017) ep front

617 (2019)
1. Λες Και (44)
2. Κολασμένοι
3. Σκιάχτρα

MORGANA (2020)
1. Morgana
ΧΑΡΛΟΚ - Morgana (2020) single front

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου