Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

2002 GR

2002 GR

Το συγκρότημα 2002 GR δημιουργήθηκε ουσιαστικά το 1970 στον Πειραιά. Όχι ως 2002 GR αλλά ως Ηλίας Ασβεστόπουλος - 2002. Πρόκειται για ένα ποπ-ροκ συγκρότημα με ελληνικό στίχο. Ο Ηλίας Ασβεστόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και από τα 14 του χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική.

Πριν την δημιουργία του συγκροτήματος 2002GR ο Ηλίας Ασβεστόπουλος συμμετείχε ως τραγουδιστής το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '60 στο συγκρότημα ''The Persons'' (δες εδώ: THE PERSONS) και μετέπειτα συμμετείχε στο γκρουπ  ''Blue Birds''. Στο γκρουπ αυτό συμμετείχε ο Γιάννης Σπάθας και ο Αντώνης Τουρκογιώργης οι οποίοι μετά από το γκρουπ ''The Persons'' σχημάτισαν το ιστορικό πλέον συγκρότημα ''Socrates Drank the Conium''.

Τότε ήταν που ο Ηλίας Ασβεστόπουλος γνώρισε το συγκρότημα ''Σκορπιός'' όπου έπαιζαν ο Γιάννης Χατζησόγλου στις κιθάρες, ο Γιάννης Γιοκαρίνης στο πιάνο, ο Γιώργος Καλαϊτζόγλου στο μπάσο και ο Ανδρέας Τσαντάς στα τύμπανα και τους πρότεινε να συνεργαστούν Έτσι δημιουργήθηκε το γκρουπ Ηλίας Ασβεστόπουλος - 2002 που μετέπειτα μετονομάστηκε σε ''2002GR''. Με αυτή την σύνθεση θα κυκλοφορήσουν και τον πρώτο τους δίσκο.

Ηλίας Ασβεστόπουλος & 2002 GR

Το 1974 είναι η χρονιά της κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου. Πρόκειται για τον δίσκο με τίτλο ''Πόλα''. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Pan-Vox.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου αυτού δίσκου υπήρξαν αλλαγές το σχήμα. Αποχώρησαν ο Ανδρέας Τσαντάς και ο Γιώργος Καλαιντζόγλου και στη θέση τους ήρθαν ο Στέλιος Καραίνδρος και ο Σωτήρης Καραούλιας.

Το 1975 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος τους, και πάλι ως Ηλίας Ασβεστόπουλος - 2002, με τίτλο "Ο Σιδερένιος Άνθρωπος". Η κυκλοφορία του έγινε και πάλι από την Pan-Vox. Το εξώφυλλο του δίσκου ανήκει στον Θοδωρή Μωραΐτη. Η σύνθεση του γκρουπ στο δίσκο "Ο Σιδερένιος Άνθρωπος" ήταν:
Ηλίας Ασβεστόπουλος - Φωνή
Γιάννης Χατζησόγλου - Κιθάρα
Γιάννης Γιοκαρίνης - Πιάνο, Φωνητικά
Στέλιος Καραΐνδρος - Τύμπνα, Κρουστά
Σωτήρης Καραούλιας - Μπάσο

Το τραγούδι "Ο Σιδερένιος Άνθρωπος" είναι μέχρι και σήμερα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γκρουπ "2002 GR". Τους στίχους έγραψε  η Σάσα Μανέτα και τη μουσική ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Με την κυκλοφορία αυτού του δίσκου λήγει και το συμβόλαιο τους με την MBΙ / Pan-Vox. Την εποχή εκείνη το γκρουπ έκανε παράλληλα αρκετές εμφανίσεις σε διάφορα κλαμπ σε όλη την Ελλάδα.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Γιοκαρίνης αποχώρησε από το γκρουπ και συνέχισε σόλο καριέρα. Μέχρι και σήμερα  ο Γιάννης Γιοκαρίνης έχει κυκλοφορήσει δέκα προσωπικούς δίσκους. Το συγκρότημα 2002 GR συνεχίζει να δίνει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα clubs.

Το 1977 ο Ηλίας Ασβεστόπουλος θα κυκλοφορήσει τον δίσκο Γαλάζιο Όνειρο'' που κυκλοφόρησε από την Columbia και το 1979 θα κυκλοφορήσει τον δίσκο ''Γεμάτο Φεγγάρι'' που κυκλοφόρησε από την EMI.


Το 1982, μετά από απουσία πολλών ετών από την δισκογραφία, θα κυκλοφορήσει ο τρίτος τους δίσκος. Αυτή τη φορά με το όνομα 2002 GR στο εξώφυλλο. Ο δίσκος έχει τον τίτλο ''V.O.L 3'' και κυκλοφορεί από την MBΙ. Μάλιστα σε αυτόν τον δίσκο θα συμπεριλάβουν και τρία αγγλόφωνα τραγούδια τους. Η σύνθεση του γκρουπ 2002 GR σε αυτόν τον δίσκο ήταν:
Ηλίας Ασβεστόπουλος - Φωνή
Γιάννης Χατζησόγλου - Κιθάρα
Στέλιος Καραΐνδρος - Τύμπνα
Σωτήρης Καραούλιας - Μπάσο
Επίσης στα πλήκτρα συμμετείχε στις ηχογραφήσεις των τραγουδιών ο Κώστας Γανωσέλης.

Μετά από διάστημα έξι μηνών ο δίσκος αυτός έγινε χρυσός και πλατινένιος. Ο δίσκος ''V.O.L 3'' είναι ο πιο εμπορικός δίσκος της καριέρας του συγκροτήματος 2002GR, αφού οι πωλήσεις του ξεπέρασαν τα 50.000 αντίτυπα. Ο δίσκος αυτός είναι ο σταθμός στην καριέρα των 2002 GR καθώς σχεδόν όλα τα τραγούδια γίνανε μεγάλες επιτυχίες.

To 1982 θα κυκλοφορήσει ξανά ο δίσκος "Ο Σιδερένιος Άνθρωπος" που είχαν εκδώσει το 1975. Ο δίσκος κυκλοφόρησε με το ίδιο εξώφυλλο και καλύτερο ήχο.

Από το 1983 έως το 1990 το συγκρότημα 2002 GR θα έχει έντονη δισκογραφική παρουσία και αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό

To 1983 θα κυκλοφορήσει ο δίσκος τους με τίτλο "Amomoria" από την MBΙ. 
Η σύνθεση του γκρουπ 2002 GR σε αυτόν τον δίσκο ήταν:
Ηλίας Ασβεστόπουλος - Φωνή, Κρουστά
Γιάννης Χατζησόγλου - Κιθάρα, Φωνητικά
Στέλιος Καραΐνδρος - Τύμπνα, Κρουστά , Φωνητικά
Σωτήρης Καραούλιας - Μπάσο, Κιθάρα, Φωνητικά
Επίσης στα πλήκτρα συμμετείχε στις ηχογραφήσεις των τραγουδιών ο Κώστας Γανωσέλης.


Το 1985 θα κυκλοφορήσει ο δίσκος με τίτλο ''2002 GR'' και πάλι από την MBΙ. Αυτή η κυκλοφορία έγινε σε κασσέτα και σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου.

Το 1987 κυκλοφορούν τον δίσκο τους με τίτλο "Πέστε με τρελλό". Αίσθηση κάνει η συμμετοχή σε αυτόν τον δίσκο του Γιάννη Σπανού ο οποίος είχε γράψει την μουσική σε δυο τραγούδια. Στην ερμηνεία των τραγουδιών εκτός από τον Ηλία Ασβεστόπουλο συναντάμε και τους Γιάννη Χατζησόγλου και Στέλιο Καραΐνδρο.


Από τον παραπάνω δίσκο ξεχωρίζει το τραγούδι ''Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ'' σε σύνθεση Γιάννη Σπανού, όπου μπορείτε να δείτε και παρακάτω το video clip του.


Το 1988 κυκλοφορεί ο δίσκος του με τίτλο "Μπανάνες". Σε αυτόν το δίσκο η ερμηνεία των τραγουδιών γίνεται από τους εξής:
Ηλία Ασβεστόπουλο
Γιάννη Χατζησόγλου
Στέλιο Καραΐνδρο
Σωτήρη Καραούλια
Δημήτρη Μουστάκα
Κιθάρες παίζουν ο Γιάννης Χατζησόγλου και ο Δημήτρης Μουστάκας. Οι προγραμματισμού όλως των άλλον οργάνων (τύμπανα, κρουστά, μπάσσο, πνευστά, συνθεσάιζερ κλπ) γίνανε από τον Νίκο Τερζή.

Στην διάρκεια της δεκαετίας του '80 οι δίσκοι που κυκλοφόρησαν γνώρισαν πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία αλλά η μεγαλύτερη μερίδα του μουσικού τύπου της εποχής έκανε αρνητικές κριτικές λόγω του ήχου τους που ανέτρεχε στην ξεπερασμένη και ανάλαφρη ποπ φόρμα της δεκαετίας του '60.

Το 1989 ο Στέλιος Καραΐνδρος θα κυκλοφορήσει έναν προσωπικό δίσκο με τίτλο ''Έλα Με Τέμπο''.

Το 1990 λήγει το συμβόλαιό τους με την εταιρεία ΜΒΙ. Μετέπειτα υπογράφουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία FM Records Στο σχήμα υπάρχει πλέον μια αλλαγή, καθώς αποχωρεί ο Στέλιος Καραίνδρος και αντικαθίσταται από τον Γιώργο Ανδριώτη στα τύμπανα.

Το 1992 θα κυκλοφορήσει από την ΜΒΙ ο δίσκος ''The Best Of 2002 GR''. Πρόκειται για έναν δίσκο που περιέχει δώδεκα πολύ μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος 2002 GR.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video clip του τραγουδιού ''Είπες πως'', ίσως της μεγαλύτερης επιτυχίας τους γκρουπ 2002 GR.


Το καλοκαίρι του 1993, μετά από απουσία πέντε ετών, επανέρχονται στην δισκογραφία. Κυκλοφορούν τον δίσκο με τίτλο "Τα βράδια τα επόμενα" από το label Graffiti της FM Records. Μεγάλη επιτυχία από αυτόν τον δίσκο του έγινε το τραγούδι ''Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ''. Σε αυτόν τον δίσκο (πρώτο της δεκαετίας του ΄90) η σύνθεση του γκρουπ 2002 GR ήταν η εξής:
Ηλίας Ασβεστόπουλος - Φωνή
Γιάννης Χατζησόγλου - Κιθάρες, Φωνητικά
Σωτήρης Καραούλιας -  Μπάσο, Φωνητικά
Γιώργος Ανδριώτης - Τύμπνα, Κρουστά
Γιώργος Σεργκελίδης - Πιάνο, Keybords

Την ίδια χρονιά θα κυκλοφορήσουν και ένα 12" βινύλιο με δύο τραγούδια, το οποίο είχε τίτλο ''Μονάχα Ξαπλωμένοι''.

Την άνοιξη του 1995 επανέρχονται δισκογραφικά με το δίσκο "The best of ...1995", που περιλαμβάνει τραγούδια τους που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, αλλά και καινούργια. Ο δίσκος αυτό κυκλοφόρησε από την FM Records σε δίσκο βινύλιο, σε cd αλλά και κασσέτα. Τα τραγούδια "Είπες πώς", "Μαγική αυλή", "Άννα", "Τι να σου προσφέρω", "Το μετρό" οι 2002 GR τα ενορχήστρωσαν ξανά, χωρίς να ξεφεύγουν από τις αρχικές μελωδικές τους γραμμές, απλώς χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές της σύγχρονης τεχνολογίας, προσθέτοντας επιπλέον θετικά στοιχεία. Η ερμηνευτική ωριμότητα που χάρισε ο χρόνος στον Ηλία Ασβεστόπουλο, (ψυχή του συγκροτήματος), είναι εμφανής και δίνει άλλη διάσταση σ'αυτά τα τραγούδια.


Το 1997 κυκλοφορούν από την FM Records ένα cd single με τίτλο ''Μή...''. Περιείχε δυο καινούρια τραγούδια τους καθώς και την μεγάλη επιτυχία τους ''Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ'', που είχαν κυκλοφορήσει το 1993, σε δυο εκτελέσεις.

Το 1998 θα κυκλοφορήσουν άλλον ένα δίσκο. Πρόκειται για τον δίσκο ''Δέκα''. Σε αυτόν τον δίσκο υπάρχει η φιλική συμμετοχή του Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος ήταν μέλος της μπάντας στα πρώτα της χρόνια. Η κυκλοφορία αυτή έγινε σε μορφή cd από την FM Records και περιέχει δέκα τραγούδια. Η ηχογράφησή του έγινε στο ''111 Studio'' στην Αθήνα.

Το 2004 μαζί με τον Γιάννη Παρίση και τον Μάκη Μπορλόκα στην ενορχήστρωση, ο Ηλίας Ασβστόπουλος μπαίνει στο στούντιο 111 και με ηχολήπτες τους Τάκη Αργυρίου και Κώστα Σαββίδη, ετοιμάζουν ένα ολοκαίνουριο cd που κυκλοφόρησε το 2006 με τίτλο ''Οξυγόνο'' από την  Universal.

To 2005 θα κυκλοφορήσει ξανά ο δίσκος "Ο Σιδερένιος Άνθρωπος" που είχαν εκδώσει το 1975. Ο δίσκος κυκλοφόρησε αυτή τη φορά σε μορφή cd από την ΜΒΙ.

Το καλοκαίρι του 2010 ο Αμερικάνος  Kid Cudi θα ''διασκευάσει'' το τραγούδι του γκρουπ 2002 GR ''Ο Σιδερένιος Άνθρωπος'' χρησιμοποιώντας λούπα την μουσική του πρωτότυπου κομματιού. Μπορείτε να δείτε το εν λόγο αποτέλεσμα στο παρακάτω video που έχει παραπάνω από 15.000.000 προβολές!!!


Τον Οκτωβρίου του 2010 ο Ηλίας Ασβεστόπουλος & 2002GR δώσανε δύο συναυλίες ώστε να γιορτάσουν τα 36 χρόνια τους στην δισκογραφία, και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς δώσανε ένα ακόμα live στην πόλης της Πάτρας.


To 2012 θα επανακυκλοφορήσει ξανά ο δίσκος "Ο Σιδερένιος Άνθρωπος" που είχαν εκδώσει αρχικά το 1975 και επανακυκλοφόρησε το 1982. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την εταιρεία Aps Nova σε 250 αριθμημένα αντίτυπα.

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου του 2012, ο Ηλίας Ασβεστόπουλος & 2002GR με Guest το γκρουπ ''Ορίζοντες'' παίξανε Live στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα, να γιορτάσουν τα 38 χρόνια τους στην δισκογραφία.

Εν έτη 2014 (και για τα 10 τελευταία χρόνια) η σύνθεση του γκρουπ  ''2002 GR'' αποτελείτε από τους εξής:
Ηλίας Ασβεστόπουλος - Φωνή
Γιάννης Χατζησόγλου - Κιθάρες,
Μάκης Τσελέντης -  Hammond, Πλήκτρα
Βλαδήμηρος Σταματίου - Τύμπνα
Χάρης Μπουτσελάκης - Μπάσο
Μάκης Μπορλόκας - Πλήκτρα
και ο Χρήστος Στεργίου όπου έχει προστεθεί πρόσφατα, στην θέση του Γιάννη Παρίση στην κιθάρα.


Στα τέλη του 2014 επιστρέφουν στην ενεργό δράση για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια που συμπληρώνονται από την ίδρυση τους. Την Παρασκευή 21 του Νοέμβρη, το γκρουπ 2002 GR θα εμφανιστούν στην Αθήνα στο Κύτταρο, με special guests το γκρουπ ''9ΜΜ'' και τον Κωνσταντίνο Ζαρίφη, ενώ στις 28 Νοέμβρη  θα παίξουνε live στο Eightball της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να δείτε video από το παραπάνω live στο κανάλι μας στο youtube αλλά και φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook.


Η θρυλική μπάντα που ακούει στο όνομα 2002 GR, κυκλοφόρησε στις 20 Ιουλίου 2015 ένα επετειακό άλμπουμ για τα "40 χρόνια" δισκογραφίας του συγκροτήματος. Το άλμπουμ είναι ζωντανά ηχογραφημένο και έχει τίτλο "Made In... (Live) [40th Anniversary]". Ο δίσκος αυτός κυκλοφορεί από την εταιρεία XRC Records USA και περιέχει 17 τραγούδια.

Ο δίσκος περιέχει 17 τραγούδια και σίγουρα έχει συλλεκτικό χαρακτήρα καθώς μετά από 40 χρόνια οι 2002 GR συνεχίζουν να μας χαρίζουν ωραίες μουσικές και αναμνήσεις.

Το χειμώνα του 2015 θα πραγματοποιήσουν μερικά live σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Τρίκαλα, Λιβαδειά κ.α).

Το 2016 θα δώσουν συναυλίες σε πόλεις της Ελλάδας όπως Κέρκυρα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες και φυσικά στην Αθήνα στην μεγάλη συναυλία τους στο Κύτταρο που πραγματοποιήθηκε στις 29 Οκτωβρίου.

Το 2017 θα βρει το γκρουπ 2002 GR να συνεχίζει να πραγματοποιεί live εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Με την είσοδο του 2018 το γκρουπ ''2002 GR'' θα συνεχίσει να δίνει live εμφανίσεις σε διάφορους χώρους.

Μετά από τόσο χρόνια ύπαρξης (από τις αρχές της δεκαετίας του '70) του συγκροτήματος 2002 GR το σίγουρο είναι ότι κατάφερε και διαμόρφωσε δικό του, προσωπικό ήχο, κάτι που βοήθησε και η ιδιαίτερη φωνή του Ηλία Ασβεστόπουλου. Κατάφεραν και πάντρεψαν ιδανικά την ποπ με το ροκ. Όλα αυτά τα χρόνια της ύπαρξης του γκρουπ σταθεροί πυλώνες είναι ο Ηλίας Ασβεστόπουλος και ο κιθαρίστας Γιάννης Χατζησόγλου.



Δισκογραφία

ΠΟΛΑ (1974)
Α1. Τα Τελευταία Λόγια
Α2. Έλα Πιο Κοντά
Α3. Μορφές
Α4. Ο Χωρισμός
Α5. Εδώ Γεννήθηκε Το Φως
Α6. Ελεονώρα
Α7. Τα Παιδιά των Λουλουδιών
Β1. Χώμα Νερό
Β2. Ίσως Νάναι Αύριο Αργά
Β3. Το Λάθος
Β4. Ο Πολιτισμός
Β5. Κύττα Κι' Απ' Τις Δυο Μεριές
Β6. Έχε Γεια




Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (1975)
A1. Ο Σιδερένιος Άνθρωπος
A2. Ο Τρελλός
A3. Ο Ποιητής
A4. Riitta
A5. Ουρανός Και Κόσμος
A6. Είπαν Πως Είμαι Ήρωας
B1. Διαστημόπλοιο
B2. Εσύ Χορεύεις Και Εγώ Πεθαίνω
B3. Κοίτα
B4. Το Μετρό
B5. Ο Εαυτός Μου
B6. Σας Αγαπάμε




AMOMORIA (1983)
A1. Τι Να Σου Προσφέρω
A2. Μια Ξένη
A3. Ο Κόσμος Γελάει
A4. Στου Μικέ Το Μπαρ
A5. Μπαρούτι
B1. Στο Πασσαλιμάνι Και Στη Τούμπα
B2. Χρήμα
B3. Στα Θρανία
B4. Διαδρομή
B5. No Letters
B6. Room



2002 GR (1985)
A1. 2002 Νύχτες
A2. Εγώ Δεν Σου Είπα Σ' Αγαπώ
A3. Στροβιλίζεσαι
A4. Αχ, Μαρία
A5. Ιούλιος Βερν
B1. Στο Τηλέφωνο
B2. Μόνη
B3. Ξαναβαρέθηκα
B4. Παζάρι
B5. Χωρίς Λόγια


ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΤΡΕΛΛΟ (1987)
A1. Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ
A2. Video
A3. Μαργαρίτα
A4. Πέστε Με Τρελό
B1. Φοβάμαι
B2. Καμάκι
B3. Ερωτηματικά
B4. Ντίνος
B5. Ότι Και Να Παίξω



ΜΠΑΝΑΝΕΣ (1988)
A1. Νύχτα
A2. Κάτι Κακό
A3. Λαδί Παπούτσι
A4. Ντίνα Μωρό Μου
A5. Φωνάζω
B1. Μπανάνες
B2. Ζηλεύω
B3. Μια Φίλη
B4. Συχνότητα
B5. Ερωτικό Ταξείδι


THE BEST OF 2002 GR (1991)
1. Μαγική Αυλή
2. Έλα Πιο Κοντά
3. Άννα
4. Θυμάμαι
5. Είπες Πως
6. Αύριο
7. Τι Να Σου Προσφέρω
8. Μονάχα Εσύ
9. Αχ Καημένη
10. Ο Κόσμος Γελάει
11. Χρήμα
12. Ο Ποιητής
13. Το Μετρό
14. Ο Σιδερένιος Άνθρωπος
15. Ίσως Νάναι Αύριο Αργά
16. Εδώ Γεννήθηκε Το Φως
17. Love Rhyme
18. Your Love's A
19. Best Of Times


THE BEST OF 2002 GR (1992)
A1. Ο Σιδερένιος Άνθρωπος
A2. Είπες Πως
A3. Έλα Πιο Κοντά
A4. Το Μετρό
A5. Τι Να Σου Προσφέρω
A6. Ο Ποιητής
B1. Μαγική Αυλή
B2. Ίσως Νάναι Αύριο Αργά
B3. Άννα
B4. Ο Κόσμος Γελάει
B5. Εδώ Γεννήθηκε Το Φως
B6. Χρήμα
2002 GR ‎– The Best Of 2002 GR_front

2002 GR ‎– The Best Of 2002 GR_side a

2002 GR ‎– The Best Of 2002 GR_side b

2002 GR ‎– The Best Of 2002 GR_back

ΜΟΝΑΧΑ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ (1993)
A. Μονάχα Ξαπλωμένοι
B. Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ
2002 GR ‎– Μονάχα Ξαπλωμένοι_front

2002 GR ‎– Μονάχα Ξαπλωμένοι_side a

2002 GR ‎– Μονάχα Ξαπλωμένοι_side b

2002 GR ‎– Μονάχα Ξαπλωμένοι_back

ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ (1993)
A1. Δεν Κατάλαβα
A2. Μη Μου Λες
A3. Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ
A4. Φυγή
A5. Μόνος
B1. Μονάχα Ξαπλωμένοι
B2. Το 'Χεις Ξανακάνει
B3. Δεν Μπορεί
B4. Μια Λέξη Μες Τη Σιωπή
B5. Κατερίνα
2002 GR ‎– Τα Βράδια Τα Επόμενα_front

2002 GR ‎– Τα Βράδια Τα Επόμενα_back

THE BEST OF... 1995 (1995)
1. Είπες Πως
2. Μαγική Αυλή
3. Άννα
4. Χίλιες Φορές
5. Τι Να Σου Προσφέρω
6. Στο Στήθος Μου Ένα Βέλος
7. Θα Επιζήσω
8. Ότι Και Να Παίξω
9. Του Μυαλού Μου Σκηνές
10. Το Μετρό



ΜΗ... (1997)
1. Μη...
2. Με Κάνεις Να Ζω
3. Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ (Remix)
4. Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ

ΔΕΚΑ (1998)
1. Φεύγεις Και Χάνεσαι
2. Το Φθινόπωρο Η Αγάπη Μένει Μόνη
3. Η Δική Σου Η Αγάπη Πονάει
4. Η Ελπίδα Τελευταία Πεθαίνει
5. Βοήθεια
6. Σκληρό Καρύδι
7. Κατάλληλη Στιγμή
8. Στρίβε
9. Σάββατο Βράδυ
10. Με Κάνεις Να Ζω



ΟΞΥΓΟΝΟ (2006)
1. Γοργόνα (Sadness In Your Eyes)
2. Αυτή Η Αγάπη
3. Αν Μ' Αγάπησες
4. Χάρτινες Καρδιές
5. Φύγε Και Μη Γυρίσεις
6. Σκοτάδι Παντού
7. Μια Ξένη
8. Δεν Σε Είδα
9. Θύμα
10. Δεν Το Καταλαβαίνω
11. Όλα Είναι Μάταια

MADE IN... (LIVE) [40th ANNIVERSARY] (2015)
1. Intro
2. Φυγή
3. Βέλος
4. Avrio
5. Άννα
6. Φύγε Και Μη Γυρίσεις
7. Μετρό
8. Είπες Πως
9. Αυτή Η Αγάπη
10. Όλα Είναι Μάταια
11. Μαγική Αυλή
12. Δεν Είσαι Έρωτας Εσύ
13. Χάρτινες Καρδιές
14.  Τι Να Σου Προσφέρω
15. Αν Μ' Αγάπησες
16. Αχ Καημένη
17. Θυμάμαι

1 σχόλιο: