Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΩΜΑ

Αισθήματα σε Κώμα logo

Το συγκρότημα με το ασυνήθιστο όνομα ''Αισθήματα σε Κώμα'' δημιουργήθηκε το 2019 στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα ροκ συγκρότημα με ελληνικό στίχο και αποτελείται από αρκετούς μουσικούς με τη δική τους ιστορία στην ελληνική σκηνή.

Το μότο στου γκρουπ είναι το «Σκόρπιες λέξεις που ψάχνουν νόημα. Κενά λόγια. Ματωμένα όνειρα. Καταδικασμένες συνειδήσεις. Πληγωμένα παιδικά χρόνια. Καταστροφικοί έρωτες. Καταραμένοι στίχοι. Προσωπικά αδιέξοδα. Κοινωνία σε σήψη. Ηλεκτρισμένες μουσικές… Αισθήματα σε κώμα.»

Ο Δημήτρης Καλαϊτζόγλου ήταν μέλος του συγκροτήματος ''Ο Κουρέας Και Οι Χειρότεροι Πελάτες Του'' που είχε ενεργό δράση στα τέλη των ΄90s αλλά και του γκρουπ ''Άγριες Φράουλες''.

Η πρώτη σύνθεση της μπάντας ''Αισθήματα σε Κώμα'' αποτελείτε από τους παρακάτω μουσικούς.
Δημήτρης Καλαϊτζόγλου - Φωνή / Μπάσο
Τάσος Τσούλος - Κιθάρα / Φωνή
Νίκος Παπαδάκης - Κιθάρα
Τάκης Σωτηρόπουλος - Τύμπανα

Αισθήματα σε Κώμα - greek rock band - ελληνικό ροκ συγκρότημα

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου του 2019 θα γίνει η πρώτη live εμφάνιση του συγκροτήματος ''Αισθήματα σε Κώμα'', στο Blackbird Underground Music Stage στην Αθήνα, ανοίγοντας την συναυλία του γκρουπ ''Νήματα''.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου του 2019 το συγκρότημα ''Αισθήματα σε Κώμα'' θα έχει μια μεγάλη στιγμή καθώς θα ανοίξει την συναυλία δύο από τα κορυφαία συγκροτήματα του ελληνικού ροκ. Πρόκειται για την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Κύτταρο από τα γκρουπ ''Υπόγεια Ρεύματα (δες εδώ: ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ) και ''Λευκή Συμφωνία'' (δες εδώ: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ), για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής.

Λευκή Συμφωνία - Υπόγεια Ρεύματα Live στο Κύτταρο ! 4.10.2019

Από το φθινόπωρο του 2019  το συγκρότημα ''Αισθήματα σε Κώμα'' αρχίζει να δίνει στην δημοσιότητα τραγούδια του μέσω του καναλιού του στο youtube.


Δισκογραφία

-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου