Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Λευκή Συμφωνία Ελληνικό ροκ γκρουπ

Το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' είναι ένα από τα ιστορικότερα γκρουπ που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του, στον χώρο της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής. Δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 1984 στην Αθήνα μεταξύ Δάσος Χαϊδαρίου και Περιστέρι, από όπου ήταν και τα μέλη του γκρουπ.

Η πρώτη σύνθεση του γκρουπ ήταν τότε η εξής:
Θοδωρής Δημητρίου - Φωνή
Σπύρος Χαρίσης - Τύμπανα
Τάκης Μπαρμπαγάλας - Κιθάρα
Διογένης Χατζηστεφανίδης - Μπάσο

Λευκή Συμφωνία Ελληνικό ροκ γκρουπ 1

Στα πρώτα χρόνια της πορείας του, το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' είχαν έντονη συναυλιακή δράση. 

Τον Μάρτιο του 1985 θα παίξουν live στην Μουσική Αποθήκη. Στις 13 Μαΐου του 1985 παίξανε live στο Κύτταρο στην Αθήνα μαζί με το γκρουπ ''Αρνάκια'' (δες εδώ: ΑΡΝΑΚΙΑ) και το γκρουπ ''Χωρίς Περιδέραιο'' (δες εδώ: ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ). Τον Ιούνιο του 1985 θα εμφανιστούν live στην Εναλλακτική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.


Στις 23 Νοεμβρίου του 1985 θα πραγματοποιηθεί μία ιστορική συναυλία για το ελληνικό ροκ, όπου συμμετείχε και το γκρουπ ''Λευκή Συμφωνία'', στον κινηματογράφο Άνοιξη στο Χαϊδάρι με την συμμετοχή μερικών από τα καλύτερα ροκ συγκροτήματα της δεκαετίας του ΄80.


Το καλοκαίρι του 1986 και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου, το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' κάνανε μια ζωντανή εμφάνιση στις Καλόγριες, στη Θεσσαλονίκη.

Όταν είχαν ετοιμάσει κάποια δικά τους τραγούδια, έφτιαξαν ένα demo το οποίο πήγανε στην εταιρεία EMI, στην οποία και κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος.

Τον Απρίλιο του 1986 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους lp (12", MiniAlbum) με τίτλο "Μυστικοί Κήποι" από την "EMI - Columbia". Ο πρώτος αυτός δίσκος του γκρουπ ''Λευκή Συμφωνία'' περιείχε έξι δικές τους συνθέσεις. Ο ήχος τους συνδύαζε τον νεορομαντισμό των Βρετανικών γκρουπ εκείνης της δεκαετίας και την σκοτεινή ροκ αισθητική μίας μετά πανκ ατμόσφαιρας. Ο δίσκος έκανα πολύ καλή εντύπωση στον μουσικό κόσμο της εποχής. Μάλιστα οι πωλήσεις του πήγανε πολύ καλά αγγίζοντας κοντά στις δέκα χιλιάδες αντίτυπα. Ο δίσκος κυκλοφόρησε σε δίσκο βινυλίου αλλά και σε κασσέτα. Έτσι ο δίσκος "Μυστικοί Κήποι" έκανε το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' γνωστούς και ιδιαιτέρα αγαπητούς στο μουσικό κοινό της χώρας.

Ολόκληρο τον δίσκο "Μυστικοί Κήποι" μαζί με τα επιπλέον τραγούδια, όπως δηλαδή κυκλοφόρησε μερικά χρόνια αργότερα σε cd, μπορείτε να τον ακούσετε από το επίσημο κανάλι της μπάντας στο youtube στο παρακάτω video.


Από αυτόν τον πρώτο τους δίσκο γυρίστηκαν 2 video clip. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τραγούδι ''Μυστικοί Κήποι''.


Ο δίσκος τους 'Μυστικοί Κήποι'' πάντως έτυχε της αναγνώρισης που του άξιζε και τραγούδια που ξεχώρισαν ήταν το ''Η Βροχή Πέφτει Δυνατά'', ''Μυστικοί Κήποι'' και ''Ποιος Θα Διώξει Μακρυά Τη Θλίψη''.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου παίξανε live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στην επαρχία. Στην Αθήνα παρουσίασαν ζωντανά τον δίσκο τους ''Μυστικοί Κήποι'' στο ''Μad Club''.


Στις 21 Ιανουαρίου του 1987 το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' θα παίξει live στο Club 22 στην Αθήνα.

Μάλιστα τότε άρχισαν να κάνουν αρκετή αίσθηση στο χώρο, σε σημείο να παίξουν σε δυο συναυλίες στην Βαρκελώνη της Ισπανίας στα πλαίσια της περίφημης Biennale.
Εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι έχουν συμμετάσχει στην συλλογή "Bienal 87", που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 1987.


Σε αυτή τη συλλογή συμμετείχαν με το κομμάτι "Η βροχή πέφτει δυνατά". Ο δίσκος αυτός κυκλοφόρησε σε Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Τον Αύγουστο του 1988 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος ''Λευκή Συμφωνία'' με τίτλο "Ηχώ Του Πόθου", από την "EMI Music". Ο δίσκος "Ηχώ Του Πόθου" ηχογραφήθηκε το διάστημα από τον Απρίλη έως τον Νοέμβριο του 1987 στο Studio Tracks.

Λευκή Συμφωνία -Ηχώ Του Πόθου Album Promo Poster 1988

Ολόκληρο τον δίσκο "Ηχώ Του Πόθου" μπορείτε να τον ακούσετε από το επίσημο κανάλι της μπάντας στο youtube στο παρακάτω video.


Σε αυτόν τον δίσκο η σύνθεση του συγκροτήματος Λευκή Συμφωνία ήταν:
Θοδωρής Δημητρίου - Φωνή
Σπύρος Χαρίσης - Τύμπανα
Τάκης Μπαρμπαγάλας - Κιθάρα
Διογένης Χατζηστεφανίδης - Μπάσο


Στην ηχογράφηση του δίσκου αυτού συμμετέχουν ο Μιχάλης Βασιλείου στο πιάνο και ο Κώστας Μπόκας στο σαξόφωνο. Επίσης σε δύο τραγούδια ("Κοιτάζοντας Πίσω" και ''Θα Είμαι Πολύ Μακριά'') συμμετέχει ο Γιώργος Ανδρέου στο πιάνο! 

Από το δίσκο "Ηχώ Του Πόθου", γύρισαν video clip το κομμάτι "Κοιτάζοντας Πίσω" το οποίο μεταδόθηκε εκείνη την εποχή από το Βρετανικό MTV. Ήταν το πρώτο ελληνικό συγκρότημα που έπαιξε στο MTV.


Στις 26 Απριλίου του 1989, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του δεύτερου τους δίσκου, θα παίξουν live σε μια από τις πιο επιτυχημένες συναυλίες τους στο Ρόδον στην Αθήνα.


Το γεγονός της προβολής του τραγουδιού τους από το MTV άνοιξε τους ορίζοντες του γκρουπ, και έτσι βρέθηκαν τον Νοέμβριο του 1990 στη Γερμανία, όπου έδωσαν κάποια live σε διάφορα club με το όνομα "Timedrops".

Έπειτα από έξι μήνες στη Γερμανία άλλαξαν κιθαρίστα, και στη θέση του Τάκη Μπαρμπαγάλα ήρθε τον Απρίλιο του 1992 ο Γερμανός George Becker.


Ο Τάκη Μπαρμπαγάλα μετά την θητεία τους στο γκρουπ ''Λευκή Συμφωνία'' συμμετείχε στο γκρουπ ''Red Mist'' και μετά στο γκρουπ ''Will-O-The Wisp''.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Κοιτάζοντας Πίσω" συμμετέχει στο μπάσσο ο Δημήτριος Παπαθεοφίλου από τα "Αρνάκια" (Δες εδώ: ΑΡΝΑΚΙΑ),αντί του Διογένη  Χατζηστεφανίδη, οποίος ήταν ο μπασίστας του γκρουπ ''Λευκή Συμφωνία'' (λόγω απουσίας του στην Σουηδία). Αργότερα, τραγική ειρωνεία είναι ότι και στα δύο αυτά συγκροτήματα θα "φεύγανε" οι ντραμερ τους.

To 1992 είχαν συμμετοχή στην συλλογή "Fregmenta V" που κυκλοφόρησε από το ιστορικό fanzine "Στις Σκιές Του Β-23" με τα τραγούδια "Στη δική μου πόλη" και "Θέλω να έχω έναν καλύτερο κόσμο".Το 1993 κυκλοφόρησαν, σε 300 μόνο αντίτυπα, ένα maxi single, με τίτλο "Θα Είμαι Εκεί" από την δισκογραφική εταιρεία "Warner".

Μέσα στον ίδιο χρόνο του 1993 κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο, με τίτλο "Λευκή Συμφωνία". Η ηχογράφηση του δίσκου έγινε τον Ιούλιο του 1992 στο Βερολίνο.

Ολόκληρο τον δίσκο "Λευκή Συμφωνία" μπορείτε να τον ακούσετε από το επίσημο κανάλι της μπάντας στο youtube στο παρακάτω video.


Το κομμάτι "Θα Είμαι Εκεί" γυρίστηκε σε video clip από το σκηνοθέτη Νίκο Νικολαΐδη. Από τον δίσκο ''Λευκή Συμφωνία'' το τραγούδι ''Τροχός Των Ονείρων'' έγινε βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Άγγλου Paul Leyton.


Στις 12 Απριλίου του 1993 θα πραγματοποιήσουν, για ακόμα μια φορά, μια μεγάλη συναυλία στο Ρόδον στην Αθήνα.


Ο Σπύρος Χαρίσης, ο drumer του γκρουπ, ο οποίος είχε γεννηθεί στις 21 Απριλίου του 1966 στην Κατερίνη, αυτοκτόνησε στις 7 Μαΐου 1993, στα είκοσι εφτά του χρόνια, πέφτοντας από τον βράχο της Ακρόπολης.


Μετά λοιπόν από αυτό το άσχημο γεγονός, στο συγκρότημα έρχεται νέος ντράμερ, στην θέση του Σπύρου Χαρίση, οποίος είναι ο Γερμανός Chris Berger. 


Στις 27 Ιουνίου του 1993, σε μια κορυφαία στιγμή στην ιστορία του γκρουπ, ανοίξανε την συναυλία των Metallica και των Cult στο γήπεδο του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη μπροστά σε σχεδόν 20.000 κόσμου.

Την ίδια χρονιά το γκρουπ Λευκή Συμφωνία συμμετέχει και στη συλλογή της ιστορικής εταιρίας Wipe Out ''Μαγικό Βοτάνι'' με το τραγούδι ''Κοιτάζοντας Πίσω''. Το 1994 επανακυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος ''Λευκή Συμφωνία'' με τίτλο "Μυστικοί Κήποι", με την προσθήκη δύο ακυκλοφόρητων κομματιών και τριών live. Την επόμενη χρονιά οι Γερμανοί του γκρουπ αποχωρούν και τις θέσεις τους αναλαμβάνουν ο κιθαρίστας Σωτήρης Καστάνης και ο ντράμερ Γιάννης Βεναρδής (πρώην μέλος του συγκροτήματος ''Αδιέξοδο'' και ''Γενιά Του Χάους'').


Την ίδια χρονιά το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' συμμετέχει στην συλλογή ''Rocks Beer - Τα Ωραιότερα Ελληνικά Rock Τραγούδια'' της εταιρείας Minos-EMI με το τραγούδι ''Θα Είμαι Πολύ Μακριά''.

Τον Οκτώβριο του 1994 θα βρεθούν για συναυλίες στην Ρουμανία και το καλοκαίρι θα κάνουν περιοδία στην Ελλά

Το 1995 θα κυκλοφορήσει σε cd ο δεύτερος δίσκος του συγκροτήματος ''Λευκή Συμφωνία'', με τίτλο "Ηχώ Του Πόθου", ο οποίος είχε κυκλοφορήσει το 1988 σε δίσκο βινυλίου.

Θα συνεχίσουν να δίνουν live συναυλίες. Θα παίξουν στο Club 22 στην Αθήνα, στις 15 Σεπτεμβρίου στα Αισχύλεια στην Ελευσίνα και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου του 1995 το γκρουπ Λευκή Συμφωνία θα παίξει live στο ''Ευ Ζην'', στην Πάτρα.

Στις 6 Φεβρουαρίου του 1996 θα παίξουν live στο Club Metropolis στα Χανιά.

Το 1996 κυκλοφορούν, ίσως τον καλύτερό τους δίσκο, με τίτλο "Χρώματα", ο οποίος κυκλοφόρησε από την "FM Records", που είναι και ο τελευταίος δίσκος τους πριν το συγκρότημα σιγήσει. Ο δίσκος ''Χρώματα'' κυκλοφόρησε σε cd, σε κασέτα αλλά και σε δίσκο βινυλίου. Το cd περιείχε 16σέλιδο βιβλιαράκι με τους στίχους των τραγουδιών.

Ολόκληρο τον δίσκο "Χρώματα" μπορείτε να τον ακούσετε από το επίσημο κανάλι της μπάντας στο youtube στο παρακάτω video.


Το τραγούδι ''Κύμα'' είναι βασισμένο πάνω στο ποίημα ''Ένας λόγος για το καλοκαίρι'' του Γιώργου Σεφέρη. Από αυτόν τον δίσκο το τραγούδι ''Κάθε Στιγμή (τραγούδι στον άνεμο)'' θα γυριστεί video clip.


Σε συνέντευξή τους είχαν δηλώσει για αυτόν τον δίσκο: ''Αυτό που βγάλαμε είχε μια συνέχεια σαν σύνθεση / δημιουργία δεν έγινε όμως «επί τούτου». Συνολικά τα «Χρώματα» περιλαμβάνουν 3 ενότητες κομματιών μολονότι σε κάποιον που το κοιτάει «απ’ έξω» φαίνεται σαν μια ενότητα. Ήταν ιδιαίτερη η «σύνδεση» που είχαμε μεταξύ μας όταν γράφαμε αυτά τα τραγούδια γι’ αυτό και ο συγκεκριμένος δίσκος είναι διαφορετικός από τους 3 προηγούμενούς μας.''

Σε αυτόν τον δίσκο η σύνθεση του συγκροτήματος Λευκή Συμφωνία ήταν:
Θοδωρής Δημητρίου - Φωνή, Πιάνο
Διογένης Χατζηστεφανίδης - Μπάσο, Φωνητικά 
Γιάννης Βεναρδής - Τύμπανα, Κρουστά, Φωνητικά 
Σωτήρης Καστάνης - Κιθάρες, Πιάνο, Φωνητικά


Την ίδια χρονιά στήσανε τη δική σας εταιρεία διοργάνωσης και παραγωγής οπτικοακουστικών εκδηλώσεων, την Έκλειψη. Αυτό έγινε για να διοργανώνουν τις συναυλίες τους έτσι όπως θέλανε οι ίδιοι.

Το καλοκαίρι του 1997 θα κάνουν μια περιοδεία παίζοντας live σε όλη την Ελλάδα.

Είχα την τύχη να δω live το συγκρότημα Λευκή Συμφωνία, πριν από πολλά χρόνια. Ήταν ο καιρός μετά το καλοκαίρι όπου κάνανε μια περιοδεία συναυλιών σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στις 11 Δεκεμβρίου του 1997 σε μια αξέχαστη συναυλία στο κλειστό δημοτικό θέατρο Λαμίας. Ήταν μία μοναδική εμπειρία για μένα. Έβλεπα για πρώτη φορά live, μια από τις αγαπημένες μου ελληνόφωνες ροκ μπάντες αλλά και ένα από τα καλύτερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα.Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου του 1997 εμφανίστηκαν live στο Αν Club στην Αθήνα, με support band τους Αθηναίους ''Άκρον Άωτον''.

Ο ντράμερ  Γιάννης Βεναρδής μετά την θητεία του στο γκρουπ ''Λευκή Συμφωνία'' συμμετέχει στο γκρουπ ''Ζημιάα'' όπου θα κυκλοφορήσουν και δύο δίσκους το 2003 και το 2007. Επίσης συμμετείχε και στους ''Deus Ex Machina''

Όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας τους από την ελληνική ροκ σκηνή, επίσημα δεν έχει γίνει δήλωση για την διάλυση του γκρουπ ''Λευκή Συμφωνία''.

To 2017 μετά από πάρα πολλά χρόνια αποχής από την ενεργό δράση το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' θα αρχίσει τις πρόβες για την επάνοδό του στην ελληνική ροκ σκηνή. Μετά από δεκαεπτά χρόνια σιωπής, το πέπλο της λήθης θα παραμερίσει για λίγο και το γκρουπ θα βρεθεί στη σκηνή του Piraeus 117 Academy το Σάββατο 9 ∆εκεμβρίου 2017 για μία μοναδική συναυλία. Πλέον η σύνθεση του γκρουπ ''Λευκή Συμφωνία'' είναι η εξής:
Θοδωρής ∆ημητρίου - Φωνή
∆ιογένης Χατζηστεφανίδης - Μπάσο
Σωτήρης Καστάνης - Κιθάρα
Βαγγέλης Τσιμπλάκης - Ντράμς
Θοδωρής Φοινίδης - Πλήκτρα

Φωτογραφικό υλικό από το συγκεκριμένο live μπορείτε να δείτε στην σελίδα του blog στο facebook στο link εδώ: ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - Live [9/12/2017].


Μετά από το live της Αθήνας το συγκρότημα θα κάνει μια περιοδεία, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2018, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Καστοριά).

Μετά από αυτή την περιοδεία θα συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' θα αφοσιωθεί στα καινούρια κομμάτια που ετοιμάζει για την επερχόμενο δίσκο τους.

Μπορείτε να ακούσετε όλους τους δίσκους του ''Λευκή Συμφωνία'' συγκροτήματος εδώ: https://lefkisymphonia.bandcamp.com/.

Το συγκρότημα ''Λευκή Συμφωνία'' είναι μίας από τις καλύτερες μπάντες που πέρασαν ποτέ από την ελληνική ροκ σκηνή.

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Δισκογραφία

ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ (1986)
1. Μυστικοί Κήποι  
2. Η Βροχή Πέφτει Δυνατά  
3. Λευκό Φώς  
4. Νεκροί Άγγελοι  
5. Ένα Μέρος Να Κρυφτώ  
6. Ποιος Θα Διώξει Μακρυά Τη Θλίψη
ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - 1986 Μυστικοί Κήποι lp_front

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - 1986 Μυστικοί Κήποι lp_side a

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - 1986 Μυστικοί Κήποι lp_side b

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - 1986 Μυστικοί Κήποι lp_disc a

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - 1986 Μυστικοί Κήποι lp_disc b

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ - 1986 Μυστικοί Κήποι lp_back

ΗΧΩ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ (1988) & (1995)
1. Θα Είμαι Πολύ Μακριά 
2. Προβάλλει Μπροστά Μου 
3. Το Φεγγάρι Αιμοραγεί 
4. Ηχώ Του Πόθου 
5. Φωνές Στο Σκοτάδι 
6. Κοιτάζοντας Πίσω 
7. Όλα Τα Πρόσωπα Καίγονται 
8. Στα Όνειρα Μου 
9. Όταν Τα Χρώματα Αλλάζουν 
10. Το Φεγγάρι Αιμοραγεί ΙΙΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ (1993)
1. Θα Είμαι Εκεί


ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (1993)
Α1. Θα Είμαι Εκεί 
Α2. Άγγιξε Τη Φωτιά 
Α3. Στη Δική Μου Πόλη 
Α4. Φύγε Μπροστά 
Α5. Θέλω Να έχω Ένα Καλύτερο Κόσμο
Α6. Μία Βίαιη Χαρά
Β1. Τροχός Των Ονείρων
Β2. Καινούργια Ένωση 
Β3. Όσα Μπορώ Να Δω 
Β4. Μυστική Γιορτή 
Β5. Ξανά Και Για Πάντα ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (1993)
1. Θα Είμαι Εκεί 
2. Άγγιξε Τη Φωτιά 
3. Στη Δική Μου Πόλη 
4. Φύγε Μπροστά 
5. Θέλω Να έχω Ένα Καλύτερο Κόσμο
6. Μία Βίαιη Χαρά
7. Τροχός Των Ονείρων
8. Καινούργια Ένωση 
9. Όσα Μπορώ Να Δω 
10. Μυστική Γιορτή 
11. Ξανά Και Για Πάντα 
12. Taste It
13 Mighty Wings 
14. Wheel Dreams 
15. Move The WorldΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΗΠΟΙ & LIVE & DEMOS (1994)
1. Μυστικοί Κήποι  
2. Η Βροχή Πέφτει Δυνατά  
3. Λευκό Φως  
4. Νεκροί Άγγελοι  
5. Ένα Μέρος Να Κρυφτώ  
6. Ποιος Θα Διώξει Μακρυά Τη Θλίψη
7. Μυστικοί Κήποι (Live)  
8. Η Βροχή Πέφτει Δυνατά (Live)  
9. Ένα Μέρος Να Κρυφτώ (Live)  
10. Πολύ Μακριά (Demo)  
11. Το Φεγγάρι Αιμορραγεί (Demo)


ΧΡΩΜΑΤΑ (1996)
1. Το Μέλλον Είναι Τώρα
2. Από Μία Μεγάλη Φωτιά
3. Κάθε Στιγμή (τραγούδι στον άνεμο) 
4. Ανθρωποι
5. Ένα 
6. Κύμα 
7. Θα Σε Χρειαστώ
8. Ύμνος 
9. Χρώματα 
10. Σε Καλώ 
11. Δεν Θα'χεις Χαθεί 
12. Αντίθετα Στη Ροή 
13. Να Μείνω Ζωντανός 
14. Όλα Αυτά Που Σε ΣκοτώνουνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου