Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ


Το γκρουπ με το περίεργο όνομα ''Μπαλάντες Για Φόνους'' μας συστήθηκε τον Ιούνιο του 2015. Έδρα του η Αθήνα. Τα μέλη που απαρτίζουν την μπάντα είναι τρία πρώην μέλη του συγκροτήματος ''Grain'' και ένα μέλος του γκρουπ ''Διάφανα Κρίνα'' (δες εδώ: ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ).

Δηλαδή η αρχική σύνθεση της μπάντας ''Μπαλάντες Για Φόνους'' αποτελείτε από τους παρακάτω:
Γιάννης Κισκίνης - Kιθάρες
Γιώργος Λιόλιος - Tύμπανα
Ζαφείρης Μαράνος - Φωνή, κιθάρα
Παντελής Ροδοστόγλου - Mπάσο

ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΝΟΥΣ

Ο στίχος που χρησιμοποιεί η μπάντα είναι ελληνικός και ο ήχος του είναι ροκ που κινείται σε dark μονοπάτια.

Η πρώτη live εμφάνιση τους έγινε την Παρασκευή 26 Ιουνίου του 2015 στο Πεδίον του Άρεως στα πλαίσια του Indie Free Festival.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου του 2016 το γκρουπ "Μπαλάντες Για Φόνους" θα παίξει live στο "Death Disco", ανοίγοντας το live του γκρουπ ''Κωμωδία Θανάτου'' (δες εδώ: ΚΩΜΩΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ).


Το Σάββατο 28 του Μαΐου 2016 θα συμμετέχουν στο Διεθνές Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ της Βαβυλωνίας ''B-Fest''

Στις 23 Απριλίου του 2017 δημοσίευσαν τα τρία πρώτα τους τραγούδια στο κανάλι της μπάντας στο Youtube. Αυτά ήταν τα ''Ξόδι'', ''Το Φάντασμα Του Αγοριού Στο Κελάρι'' και ''Ένας κόσμος ανάποδα''. Τα δύο πρώτα σε στίχους του Παντελής Ροδοστόγλου και το τρίτο σε στίχους του Ουρουγουανός λογοτέχνης Eduardo Galeano.


Δισκογραφία

-