Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ - Live Six Dogs 16/01/2014

ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ - Live Six Dogs 16/01/2014 (1)

Ήταν η πρώτη φορά που θα έβλεπα live το συγκρότημα ''Κόρε. Ύδρο''. Αυτό το γεγονός, το περίμενα πως και πως να συμβεί, καθώς δεν κάνουνε συχνά live στην Αθήνα. Επέλεξα να πάω την δεύτερη μέρα από τις δύο μέρες που θα παίζανε. Την πρώτη μέρα θα παρουσίαζαν το ελαφρύ πρόγραμμα και την δεύτερη το βαρύ. Στον χώρο υπήρχε πάγκος με τον τελευταίο δίσκο τους σε μορφή 2πλού βινυλίου αλλά και σε cd για αγορά. Η συναυλία έλαβε χώρα στο Six Dogs, στον χώρο που έχει φτιαχτεί για τα live.

Η συναυλία άρχισε στις 22.00, όπου ως support έπαιξε ο «Κτίρια την Νύχτα» για περίπου 40 λεπτά και μας ταξίδεψε στον δικό του μουσικό κόσμο, αυτός ο ιδιαίτερος μουσικός.

Ο χώρος είχε γεμίσει για δεύτερη μέρα ασφυκτικά από κόσμο που περίμενε να ακούσει τους Κόρε Ύδρο. Τελικά οι Κ.Υ. ανέβηκαν στο stage γύρω στις 23.00.

Η συναυλία διήρκεσε περίπου 2.30 ώρες, και ακούστηκαν τραγούδια σχεδόν από όλη την δισκογραφία του συγκροτήματος. Ο Παντελής Δημητριάδης εμφανίστηκε με ένα λευκό πουκάμισο το οποίο δεν άργησε να βγάλει μετά από μερικά τραγούδια και να αρχίσει τις γνώστες βουτιές του στο φανατικό κοινό του! Πρόκειται πραγματικά για έναν μοναδικό performer.

Ακούστηκαν όλες οι ''επιτυχίες'' του συγκροτήματος καθώς και τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο τους με τίτλο Απλές Ασκήσεις στον Υπαρξισμό. Το κοινό ήταν από το πιό ενθουσιώδη που έχει δει ποτέ. Και φυσικά και αυτή η συναυλία, που είναι μία από την μικρή περιόδια που κάνει το γκρουπ αυτή την περίοδο, έκλεισε με το κλασσικό και αγαπημένο τραγούδι «Άλλη μια νύχτα σύγχυσης και γέλιου».

Το να παρακαλουθήσεις μία συναυλία των Κορε Υδρο νομίζω ότι είναι μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία. Μακάρι να μπορούσε να περιγραφεί με λέξεις τα συναισθήματα που γεννούνται καθώς παρακολουθείς ένα live των Κόρε Ύδρο.

Ελπίζουμε όλοι, να ξαναπαίξουνε στο άμεσο μέλλον, γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοια live.


Γιάννης Μαντζίκος
http://elliniko-greek-rock.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/pages/Elliniko-greek-rock/223290641177606

Δημοσιεύτηκε στο http://www.rockap.gr στις 19 Ιανουαρίου του 2014 και μπορείτε να το διαβάσετε και στο παρακάτω link http://www.rockap.gr/κορε-υδρο-live-στο-six-dogs-16012014/. Ευχαριστούμε πολύ το http://www.rockap.gr για την φιλοξενία του live report και την στήριξή του.

ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ - Live Six Dogs 16/01/2014 (2)

ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ - Live Six Dogs 16/01/2014 (3)