Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ

Γιώργος Τσίγκος & Οι Μαύροι Κύκλοι - ελληνικό ροκ συγκρότημα

Το συγκρότημα "Γιώργος Τσίγκος & Οι Μαύροι Κύκλοι" δημιουργήθηκε τον Νοέμβρη του 1990 στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα ελληνικό ροκ συγκρότημα με σκληρό ροκ ήχο και ποιητικό στίχο που υπογράφει ο τραγουδιστής και ψυχή του γκρουπ Γιώργος Τσίγκος. Ο Γιώργος Τσίγκος είναι γεννημένος, στην Αθήνα, στις 15 Φεβρουαρίου του 1962 και είναι από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους της ελληνικής ροκ σκηνής.

Ο Γιώργος Τσίγκος εκτός από την μουσική ασχολείται και με την συγγραφή βιβλίων. Μέχρι σήμερα έχει εκδώσει (σε δικές του ανεξάρτητες εκδώσεις) τα παρακάτω βιβλία:
  • 1979 - Ο ίσκιος του ήλιου 
  • 1980 - Φώναζαν τα όνειρα 
  • 1984 - Οδηγίες πίσω 
  • 1986 - Έλα ρε κόφτη πλάκα 
  • 2001 - Η Μεγάλη Τέλεια Αγάπη
Χρόνια πριν την δημιουργία του συγκροτήματος ο Γιώργος Τσίγκος είχε γράψει σε πρόχειρες ηχογραφήσεις διάφορα τραγούδια και τα μοίραζε μαζί με τα βιβλία του σε διάφορους φίλους του.

Γιώργος Τσίγκος

Το 1991, λίγο καιρό μετά από την δημιουργία του γκρουπ, έρχεται η πρώτη κυκλοφορία τους. Πρόκειται για τον δίσκο με τίτλο ''Τετραγωνισμένα Φύλλα''. Ήταν ένα 12ιντσο βινύλιο που κυκλοφόρησε από την ανεξάρτητη Wipe Out! Records. Περιείχε τρία τραγούδια, όλα σε στίχους του Γιώργου Τσίγκου και η ηχογράφηση του έγινε στο Praxis Studio με μηχανικό τον Κώστα Παρίση. Μετά από τρεις πρόβες και δώδεκα ώρες στο στούντιο ηχογράφησαν τα πρώτα τους τρία τραγούδια. Το ομώνυμο τραγούδι ''Τετραγωνισμένα Φύλλα'' είναι μελοποίηση του ποιήματος που είχε κυκλοφορήσει στο βιβλίο του Γιώργου Τσίγκου με τίτλο ''Οδηγίες Πίσω'' το 1984. Όπως έχει πει και ο ίδιος ο Γιώργος Τσίγκος: ''Το Τετραγωνισμένα Φύλλα είναι ένα ρέκβιεμ για τη χαμένη εφηβεία των ονείρων και της επανάστασης που δεν ήρθε ποτέ''. Οι μελωδίες σε αυτόν τον πρώτο δίσκο ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της ελληνικής ροκ σκηνής και δίνουν ένα άλλο ύφος στο χώρο.
Τα μέλη του συγκροτήματος σε αυτήν την πρώτη κυκλοφορία ήταν οι εξής:
Γιώργος Τσίγκος - Φωνή
Γιάννης Τζιγκουνάκης - Κιθάρα
Νίκος Μπελίτσιος - Κιθάρα
Οδυσσέας Ανδρούτσος - Τύμπανα
Μάνος Σπυριδάκης - Μπάσο
Μάνος Ζήκος - Πλήκτρα

Γιώργος Τσίγκος & Οι Μαύροι Κύκλοι - Τετραγωνισμένα Φύλλα (1991)

Μετά την κυκλοφορία του δίσκου ''Τετραγωνισμένα Φύλλα'' και μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου δισκογραφικού βήματος δώσανε πολλές συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Τον Μάιο του 1992 θα κυκλοφορήσει ο πρώτος μεγάλος δίσκος του γκρουπ ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' που είχε τίτλο ''Οι Χαμένοι Ποιητές Μας''. Και αυτός ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Wipe Out! Records σε βινύλιο. Η ηχογράφηση του έγινε το διάστημα από τον Οκτώβριο του 1991 έως τον Ιανουάριο του 1992. Όλα τα τραγούδια του δίσκου ''Οι Χαμένοι Ποιητές Μας'' είναι σε στίχους του Γιώργου Τσίγκου. Ο ήχος του δίσκου είναι σκληρό ροκ με metal στοιχεία και όπως πάντα κοινωνικοπολιτικό αλλά και ποιητικό στίχο. Συγκεκριμένα οι Μαύροι Κύκλοι στον δίσκο ''Οι Χαμένοι Ποιητές Μας'' παίζουν hard rock με αρκετά μεταλλικά στοιχεία στα riffs και έντονο 70s στις ήρεμες στιγμές τους, διατηρώντας μια πρώιμη punk χροιά στη rhythm section.
Τα μέλη του συγκροτήματος σε αυτήν την κυκλοφορία του ήταν οι εξής:
Γιώργος Τσίγκος - Φωνή
Γιάννης Τζιγκουνάκης - Κιθάρα, Φωνητικά
Νίκος Μπελίτσιος - Κιθάρα
Οδυσσέας Ανδρούτσος - Τύμπανα
Μάνος Σπυριδάκης - Μπάσο
Μάνος Ζήκος - Πλήκτρα
Η σύνθεση δηλαδή της μπάντας παρέμεινε η ίδια με την πρώτη κυκλοφορία τους. Στην ηχογράφηση του δίσκου συμμετείχαν και ο Κώστας Παρίσσης: κιθάρα ("Άσπρη σκόνη"), η Τζούντι: φλάουτο ("Κορμί Βελούδινο"), ο Genji Ito: rainstick ("Άσπρη σκόνη"), και ο Αντώνης Θωμάκης: ακουστική κιθάρα ("Είναι κάτι παιδιά").

Γιώργος Τσίγκος & Οι Μαύροι Κύκλοι - Οι Χαμένοι Ποιητές Μας (1992)

Το 1994 κυκλοφόρησε, η θρυλική πλέον, συλλογή "Το Μαγικό Βοτάνι", από την Wipe Out! Records, όπου ο Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι συμμετείχαν με το τραγούδι "Ο Παλιάτσος". Η συλλογή κυκλοφόρησε σε δίσκο βινυλίου και ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και σε cd, στο οποίο μπήκε ακόμα ένα κομμάτι τους, το οποίο ήταν το "Είναι Κάτι Παιδιά".

Το Μαγικό Βοτάνι - Wipe Out! Records (1994)

Το τραγούδι ''Παλιάτσος'' ήταν ένα νέο τραγούδι τους που δεν είχε κυκλοφορήσει σε καμία προηγούμενη δισκογραφική τους κυκλοφορία. Στην ηχογράφηση του συμμετείχαν οι παρακάτω:
Γιώργος Τσίγκος - Φωνή
Γιάννης Τζιγκουνάκης - Κιθάρα
Ανδρέας Λυγερός - Κιθάρα
Δημήτρης Κρεμμύδας - Τύμπανα
Γιάννης Τυροπώλης - Μπάσο
Η σύνθεση του συγκροτήματος έχει πλέον αλλάξει καθώς κάποιοι φύγανε για σπουδές άλλοι για στρατό και άλλοι απλώς αποχώρησαν. Ο Ανδρέας Λυγερός το 2005 συμμετείχε στο συγκρότημα Magic De Spell (δες εδώ: MAGIC DE SPELL) στον δίσκο "Ο Τελευταίος Επιζών".


Το 1995 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Η Πόλη Των Αθανάτων". Ο δίσκος αυτός περιείχε δέκα κομμάτια. Και αυτός ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Wipe Out! Records σε βινύλιο. Η ηχογράφηση του δίσκου έγινε στο στούντιο Ρraxis από τον Φλεβάρη ως τον Απρίλη του 1995 με μηχανικούς ήχου τους Κώστα Παρίσση και Coti K. Όλοι οι στίχοι του δίσκου "Η Πόλη Των Αθανάτων" έχουν γραφεί από τον Γιώργο Τσίγκο εκτός από τους στίχους στο ρεφρέν του "Μουσικό Νερό" όπου έγραψε η Βάσω Διαβάτη.
Τα μέλη του συγκροτήματος σε αυτήν την κυκλοφορία του ήταν οι εξής:
Γιώργος Τσίγκος - Φωνή
Γιάννης Τζιγκουνάκης - Κιθάρες, Φωνητικά
Ανδρέας Λυγερός - Κιθάρα, πλήκτρα και φωνή
Δημήτρης Κοντός - Τύμπανα
Γιάννης Τυροπώλης - Μπάσο
Σε δύο τραγούδια συμμετέχει με το βιολί ο Τάσος Παπαστάμου.
H μόνη αλλαγή στη σύνθεση του συγκροτήματος (από το ''Μαγικό Βοτάνι'') ήταν ότι στα τύμπανα ήρθε ο Δημήτρης Κοντός.

Τον Μάιο του 1995 θα κυκλοφορήσει το πρώτο βίντεο της μπάντας, για το τραγούδι ''Πληγωμένοι Δράκοι'' το οποίο δημιουργήθηκε για την προώθηση του δίσκου "Η Πόλη Των Αθανάτων". Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω από το κανάλι του Γιώργου Τσίγκου στο youtube.


To 1996 θα επανακυκλοφορήσουν οι πρώτες δυο δουλειές του συγκροτήματος ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' σε ένα cd με τίτλο ''Τετραγωνισμένα Φύλλα / Οι Χαμένοι Ποιητές Μας'' από την Wipe Out! Records.

Το 1997 κυκλοφορεί ο δίσκος "Πάνινες Κούκλες" με δεκατέσσερα κομμάτια και νέο μέλος στα τύμπανα το Γιώργο Σαγάνη. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την EMI-Harvest. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το διάστημα από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 1996. Στον δίσκο αυτό συμπεριλήφθηκε και το τραγούδι ''Τετραγωνισμένα Φύλλα'' που είχε κυκλοφορήσει το 1991 στην πρώτη τους κυκλοφορία.

Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι - Πάνινες Κούκλες (1997)

Για πολλούς είναι ίσως ο καλύτερος δίσκος που έχουν κυκλοφορήσει. Από τον δίσκο "Πάνινες Κούκλες" το τραγούδι ''Ο Καβαλάρης Τ' Ουρανού'' έγινε video clip. Μπορείτε να δείτε το video clip στο παρακάτω βίντεο από το επίσημο κανάλι του Γιώργου Τσίγκου στο youtube.


Το Μάρτιο του 1997 άλλο ένα τραγούδι τους θα συμπεριληφθεί σε συλλογή. Πρόκειται για το τραγούδι ''Είναι Κάτι Παιδιά'' το οποίο περιλαμβάνεται στην συλλογή ''Underground '97 - Η Rock Σκηνή Στην Ελλάδα'' που κυκλοφόρησε με το τεύχος 217 του περιοδικού Ποπ & Ροκ.

Στις 13 Μαρτίου του 1998 θα παίξουνε live για περίπου δύο ώρες στο Αν Club στα Εξάρχεια.
Το καλοκαίρι του 1998 το γκρουπ ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' θα δώσει δυο live εμφανίσεις στην Κρήτη. Μία στο Ηράκλειο, με support γκρουπ τους τοπικούς ''Δε ΜαΞΗΜΑΝΑ'' και μια στο Ρέθυμνο. Στις 28 Δεκεμβρίου του 1998 εμφανίζονται live στο cafe-bar Αίον στον Πειραιά.

Το 2000 κυκλοφορεί ο δίσκος "Tango Βατράχων", με έντεκα καινούρια κομμάτια. Ο δίσκος "Tango Βατράχων" κυκλοφόρησε από την Minos-EMI. Το συγκρότημα ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' έχει πλέον νέα σύνθεση. Τα μέλη του συγκροτήματος ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' στην ηχογράφηση του δίσκου "Tango Βατράχων" ήταν οι εξής:
Γιώργος Τσίγκος - Φωνή
Ανδριανός Παπαμάρκου - Κιθάρες, Πλήκτρα
Κώστας Μπουραζάνης - Μπάσο
Μαυρίκος Σκαράκης - Τύμπανα, Φωνητικά

Ο Ανδριανός Παπαμάρκου, ο Κώστας Μπουραζάνης και ο  Μαυρίκος Σκαράκης ήταν μέλη του συγκροτήματος ''Εκτός Μάχης''. Δηλαδή σε αυτός τον δίσκο εκτός από τον Γιώργο Τσίκο οι Μαύροι Κύκλοι και στην ουσία οι μουσικοί του γκρουπ ''Εκτός Μάχης''. Το γκρουπ ''Εκτός Μάχης είχαν δημιουργηθεί τον Οκτώβριο του 1992 και κυκλοφόρησαν τρεις δίσκους (1995 -Απόδραση, 1998- Ο Πύργος Της Βαβέλ, 2000 - Γη Αθανάτων).

Τον Οκτώβριο του 2000 επανακυκλοφορεί ο δίσκος ''Η Πόλη Των Αθανάτων'', αλλά αυτή τη φορά σε cd, από την Wipe Out! Records.

Τον Δεκέμβριο του 2002 παίξανε live στο Rodeo Club στην Αθήνα, μαζί με τα γκρουπ ''Στίγμα '90'' (δες εδώ: ΣΤΙΓΜΑ ΄90), ''Χαοτική Διάσταση'' (δες εδώ: ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ), ''Καταραμένοι'' και ''Βενζίνη''.

To 2008, μετά από οκτώ χρόνια δισκογραφικής απουσίας, επανέρχονται με τον έκτο τους δίσκο. Πρόκειται για τον δίσκο "Β.Ο.Μ.Β.Α" που κυκλοφόρησε από την "X-art.ici Music", με δώδεκα τραγούδια με κοινωνικοπολιτικό στίχο και με εκρηκτικά μελωδική ηλεκτρική μουσική. Η ηχογράφηση του έγινε στο studio Artemis από τον Αδριανό Παπαμάκρου. Τα μέλη του συγκροτήματος σε αυτήν την κυκλοφορία του ήταν οι εξής:
Τσίγκος Γιώργος - Στίχοι - Φωνητικά
Παπαμάρκου Αδριανός - Κιθάρες, Πλήκτρα, Προγραμματισμός
Μπουραζάνης Κώστας - Μπάσο
Σκαράκης Μαυρίκιος - Τύμπανα


Η σύνθεση του γκρουπ στον δίσκο "Β.Ο.Μ.Β.Α" παρέμεινε η ίδια με αυτή του προηγούμενου δίσκου "Tango Βατράχων" που είχε κυκλοφορήσει το 2000.

Από τον δίσκο ξεχωρίζουν τα τραγούδια ''Ερωτευμένα Παιδιά'', '' Στων Ονείρων Τη Βεράντα '' και το ''Τηλεθνοπορνοστάρ'' που θυμίζει το στυλ του ''Τετραγωνισμένα Φύλλα''. Επίσης τα τραγούδια '' Τι Σε Βασανίζει'' και ''Το Κατώφλι'' είναι από το βιβλίο του Γιώργου Τσίγκου ''Η Μεγάλη Τέλεια Αγάπη'' 

Στις 22 Ιανουαρίου του 2009 το γκρουπ ''Γιώργος Τσίγκος & Μαύροι Κύκλοι'' παίξανε live στο Rock Season στην Πάτρα.

Στις 29 Μαΐου του 2010 συμμετείχαν στο Διεθνές Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ Β-FEST στην ίδια σκηνή με γκρουπ όπως ''Echo Tattoo'', ''Αρχάνθρωποι'', ''Στίγμα '90''.

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου του 2011 παίξανε live για πρώτη φορά στην Κύπρο στο Teppe Rock Club.

To Σάββατο 1 Δεκεμβρίου του 2013 ο Γιώργος Τσίγκος έδωσε ένα ακουστικό live στο Barfly Cafe Bar στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Enallaktiko Rock BaR στα Ψαχνά Εύβοιας.

Το 2013 έρχεται στην μπάντα ο Άρης Μανουράς στην κιθάρα στην θέση του Αδριανού Παπαμάρκου και πλέον η μπάντα είναι και πάλι έτοιμη για επανείσοδο στον συναυλιακό χάρτη της χώρας.

Το 2013 ο Γιώργος Τσίγκος συμμετέχει στο τραγούδι ''Ρουά Μ.Α.Τ.'', από το νέο δίσκο του γκρουπ 9ΜΜ με τίτλο "Μαύρο Ποτάμι". Η συμμετοχή του είναι τόσο ερμηνευτικά όσο και στιχουργικά.

Στις 17 Νοεμβρίου του 2013 παίξανε live στο Rolling Stone rock bar στο Ηράκλειο Κρήτης και στις 29 Νοεμβρίου 2013 στο Limbo Rock στο Αιγάλεω.


Από το 2011 έως το 2014 το σχήμα έδωσε δεκάδες live εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και ο Γιώργος Τσίγκος έκανε πολλές acoustic live εμφανίσεις.

Στην μπάντα θα έρθει ο Θάνος Κουτελιέρης ο οποίος θα αντικαταστήσει στην κιθάρα τον Άρης Μανουρά, ο οποίος είχε έρθει στην μπάντα το 2013.

Την άνοιξη του 2016 το γκρουπ ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' θα ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την ηχογράφηση του επερχόμενου 7ου δίσκου του.


Στα μέσα του Νοέμβρη του 2017, μετά από δισκογραφική απουσία 9 χρόνων, θα κυκλοφορήσει ο δίσκος με τίτλο ''Άν''. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε βινύλιο με ένθετο cd. Ο δίσκος ''Άν'' θα περιλαμβάνει εννέα ολοκαίνουργια τραγούδια του Γιώργου Τσίγκου. Από τον δίσκο αυτό, το τραγούδι ''Ο Εθνικός Μπερντές'' έγινε video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Τζιγκουνάκη.


Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου του 2017 το ιστορικό συγκρότημα ''Γιώργος Τσίγκος και οι Μαύροι Κύκλοι'' παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο στη μουσική σκηνή του Architecture Rock Cafe στο Ζωγράφου. Σε αυτό το live το γκρουπ παρουσιάζει ζωντανά στους φίλους του τη νέα του δημιουργία κάνοντας μια ιστορική αναδρομή στο μουσικό έργο της 28χρονης πορεία του.


Το γκρουπ ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' είναι ένα από τα μακροβιότερα στην ελληνική ανεξάρτητη ροκ σκηνή και ίσως από τα πιο αυθεντικά. Με πάντα παρουσία σε ζωντανές εμφανίσεις.
Η στιχουργική δεινότητα του Γιώργου Τσίγκου τον κατατάσσει ως έναν εκ των κορυφαίων στιχουργών της ιστορίας της ελληνικής rock σκηνής. Στίχος κοινωνικοπολιτικός, περιγράφει το αδιέξοδο και τη κατάντια της καθημερινότητας που έχει μετατρέψει τον άνθρωπο έρμαιο του χρήματος και της εκμετάλλευσης. Ο ήχος τους είναι εκρηκτικός με στοιχεία metal, punk, ηλεκτρονικά, κρατώντας πάντα τη rock βάση. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν παίξει εκατοντάδες live σε διάφορα φεστιβάλ αλλά και σε συναυλίες συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Μπορείτε να επισκεφτείτε και την σελίδα του γκρουπ ''Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι'' στην παρακάτω διεύθυνση: http://www.giorgostsigos.gr.

Γιώργος Τσίγκος Και Οι Μαύροι Κύκλοι


Δισκογραφία

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ (1991)
A. Τετραγωνισμένα Φύλλα
B1. Μαύροι Κύκλοι 
B2. Ξανθό Στο Μαυροκόκκινο

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ (1991) front


 

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ (1991) back

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ (1992)
A1. Όχι Δεν Είναι
Α2. Οι Χαμένοι Ποιητές Μας
Α3. Ρέκβιεμ
Α4. Κορμί Βελούδινο
Β1. Το Ξέρεις Πως
Β2. Υποκρινόμενος Επαναστάτης
Β3. Είναι Κάτι Παιδιά
Β4. Πόλεμος
Β5. Άσπρη Σκόνη
ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ (1992) front

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ (1992) back


Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ (1995)
A1. Πληγωμένοι Δράκοι
A2. Θέλω
A3. Τρυπάς Τη Σιωπή
A4. Υποκρινόμενος
A5. Κοριτσάκι
A6. Σ' Αυτό Το Ταξίδι
Β1. Η Πόλη Των Αθανάτων
B1.α Σκιά - Γέννεση
B1.β Νανούρισμα
B1.γ Απόδραση
B1.δ Εφιάλτες
B1.ε Φιλί Θανάτου
B2. Χαοτική Πόλη
B3. Κλέιστοφοβία
B4. Μουσικό Νερό
Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ (1995) front

Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ (1995) back

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ / ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ (1996)
1. Τετραγωνισμένα Φύλλα
2. Μαύροι Κύκλοι
3. Ξανθό Στο Μαυροκόκκινο
4. Όχι Δεν Είναι (Ναι)
5. Οι Χαμένοι Ποιητές Μας
6. Ρέκβιεμ
7. Κορμί Βελούδινο
8. Το Ξέρεις Πως
9. Υποκρινόμενος Επαναστάτης
10. Είναι Κάτι Παιδιά
11. Πόλεμος
12. Άσπρη Σκόνη
ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ / ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ (1996) front

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ / ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ (1996) back

ΠΑΝΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ (1997)
1. Ο Καβαλάρης Τ' Ουρανού
2. Κι Αν Είμαι Εγώ
3. Μοναξιά
4. Ονειραετοί
5. Η Αλήθεια
6. Το Μπαρ
7. Όσο Κι Αν Πληρωθώ
8. Δάκρυ
9. Λούνα Παρκ
10. Περνάς Καλά
11. Σπάσε Το Μπλόκο
12. Υπάρχει Για Όλους Μια Κόλαση
13. Πάνινες Κούκλες
14. Τετραγωνισμένα Φύλλα
ΠΑΝΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ (1997) front

ΠΑΝΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ (1997) inside

ΠΑΝΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ (1997) cd

ΠΑΝΙΝΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ (1997) back

TANGO ΒΑΤΡΑΧΩΝ (2000)
1. Tango Βατράχων
2. Παραμύθια Της Ζωής
3. Μικρή Θλιμμένη Μου Αγάπη
4. Ακούω Φωνές
5. Μαριονέτα
6. Αύρα Θεά Του Έρωτα
7. Εϊ Γλυκό Κορίτσι
8. Ο Μύθος Της Ανεμώνας
9. Χίλια Χρόνια
10. Ονειροφαντασία
11. Αρζεντίνα
TANGO ΒΑΤΡΑΧΩΝ (2000) front

TANGO ΒΑΤΡΑΧΩΝ (2000) cd

TANGO ΒΑΤΡΑΧΩΝ (2000) inside

TANGO ΒΑΤΡΑΧΩΝ (2000) back

B.O.M.B.A (2008)
1. Στων Ονείρων Τη Βεράντα
2. Βόμβα
3. Ρωτάς
4. Τι Σε Βασανίζει
5. Το Κατώφλι
6. Φωνάζω Εσένα
7. Ερωτευμένα Παιδιά
8. Ξύπνα-Γύρνα
9. Κοιτάω
10. Άστεγα Πουλιά
11. Τρέχα Φίλε, Πέτα
12. Τηλεθνοπορνοστάρ (Κι Έγινε Η Ζωή)
B.O.M.B.A (2008) front

B.O.M.B.A (2008) cd

B.O.M.B.A (2008) back

ΑΝ... (2017)
1. Το τελευταίο σ΄αγαπώ
2. Αν
3. Πίκρα
4. Τρανός Θεός
5. Των Κριναστεριών το Φως
6. Στιγμές
7. Ο Εθνικός Μπερντές
8. Δεινόσαυροι
9. Το Χαμόγελο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ - (2017)_ Άν_front

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΚΟΣ & ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ - (2017) Άν_ back

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου