Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

DOUBLE OR NOTHING

DOUBLE OR NOTHING_logo

Όταν ακούσετε το όνομα ''Double OR Nothing'' να ξέρετε ότι πρόκειται για ένα μουσικό ντουέτο που σχηματίστηκε τον Οκτώβρη του 2013 στον Βόλο. Οι δυο πυλώνες είναι ο Βαγγέλης Χάνος, στο μπάσο και στην φωνή και ο Γιώργος Μανδηλάς στην ακουστική κιθάρα και στην φωνή. Το είδος της μουσικής που παίζουν είναι ένα μείγμα από Αμερικάνικο Blues με rock και folk στοιχεία. Οι δυο τους γνωρίζονται και συνδέονται μουσικά και φιλικά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια παίζοντας σε πολλές και διαφορετικές μπάντες μαζί.

Double OR Nothing

Στην αρχή της πορείας τους ξεκίνησαν να παίζουν και να διασκευάζουν παλιά και νεότερα αγαπημένα τους αγγλόφωνα τραγούδια από τον χώρο της ευρύτερης rock σκηνής. Χαρακτηριστικό του σχήματος είναι ότι το μπάσο έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η ακουστική κιθάρα στην πιο λιτή εκδοχή της εστιάζει στο ρυθμικό μέρος, δίνοντας έτσι το αποτέλεσμα ενός groove, power duo.

Τα πρώτα τους live θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου σε μέρη όπως το ''Transistor coffe bar'', ''Μανιτού'', ''Favela bar'' και με τον καιρό θα κάνουν και την παρουσία τους στην Αθήνα.

Από την αρχή της δημιουργίας της μπάντας ''Double OR Nothing'' μέχρι την κυκλοφορία του πρώτο τους δίσκου έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες live εμφανίσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Double OR Nothing_live

Μετά από δύο χρόνια διαμόρφωσης του ήχου τους μέσα από πρόβες και live σε όλη την Ελλάδα,το Νοέμβριο του 2015 ηχογραφούν, στο Dryfield Sound Studio στον Βόλο, τα τραγούδια για τον επερχόμενο πρώτο τους δίσκο.

Το Σεπτέμβριο του 2016 θα κυκλοφορήσει ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο ''Never Enough''. Πρόκειται για μια d.i.y. παραγωγή. Ο πρώτος δίσκος των ''Double OR Nothing'' περιέχει 8 τραγούδια με αναφορά στην κοινωνική ανισότητα, στο ανικανοποίητο και καταστροφικό ανθρώπινο είδος αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Η κυκλοφορία του άλμπουμ ''Never Enough'' θα γίνει σε μορφή cd, σε λίγα αντίτυπα (cd, digipack, 16- σέλιδο booklet, lyrics, artwork), αλλά και ψηφιακά.

Double or Nothing - Never Enough

Στο πρώτο τους αυτό δισκογραφικό εγχείρημα συμμετέχουν 4 καλοί φίλοι και μουσικοί. Πρόκειται για τους Άγγελο Τσιριγωτάκη, Παναγιώτη Δεληγιάννη, Αφροδίτη Ρήγα, Σοφία Νάσσιου.

Η live παρουσίαση του δίσκου ''Never Enough'' θα γίνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Lost ‘n’ Found στην Αθήνα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε το κανάλι της μπάντας στο Youtube όπου μπορείτε να δείτε διάφορα βίντεο αλλά και να ακούσετε τα τραγούδια της μπάντας αλλά και υπέροχες διασκευές που έχουν κάνει σε τραγούδια από μπάντες όπως ''Iron Maiden'', ''The Cure'', ''Motorhead'', ''Sex Pistols'', ''The Clash'' και άλλα πολλά.


Μπορείτε να ακούσετε αλλά και να αγοράσετε την πρώτη κυκλοφορία της μπάντας ''Double OR Nothing'' στο Bandcamp τους. Επίσης μπορείτε να μαθαίνεται για όλα τα νέα της μπάντας από την σελίδα τους στο Facebook.

Οι ''Double OR Nothing'' είναι ένα πολύ καλό ακουστικό ντουέτο, που  έχει «groove», έχει παλμό, έχει διάθεση…


Δισκογραφία

NEVER ENOUGH (2016)
1. They Live
2. Never Enough
3. Too Much Love Kills
4. Keep It All
5. We Love When We Need
6. If It's You
7. Helen Of My Troy
8. They're Afraid Of Us
Double or Nothing - Never Enough_front

Double or Nothing - Never Enough_cd

Double or Nothing - Never Enough_back


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου