Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΔΑΕΙΣ

Α​Δ​Α​Ε​Ι​Σ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ - LOGO
 
Το γκρουπ ''ΑΔΑΕΙΣ'' δημιουργήθηκε το 2015 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για ένα καθαρά ροκ μουσικό συγκρότημα με σκληρό ηλεκτρικό ήχο και ελληνικό στίχο. Αυτό που τους συνδέει είναι η αγάπη τους για την ελληνική ροκ μουσική σκηνή.

Η πρώτη ολοκληρωμένη σύνθεση του γκρουπ ''ΑΔΑΕΙΣ'' ήταν η παρακάτω:
Γιώργος Τσιτσιμής - φωνή
Μάνος Λιαπάκης - κιθάρα
Γαβριήλ Τζαγκαράκης - κιθάρα
Βαγγέλης Θεοχάρης - πλήκτρα
Κώστας Καμπουράκης - μπάσο
Βαγγέλης Αθουσάκης - τύμπανα
 
ΑΔΑΕΙΣ 2018 May
 
Ο Γαβριήλ Τζαγκαράκης και ο Βαγγέλης Αθουσάκης γνωριζόντουσαν από πολύ παλιά κάπου το 1996 και από τότε παίζουν μαζί σε διάφορα σχήματα.
Από την αρχή της δημιουργίας της μπάντας τα μέλη τους άρχισαν να δημιουργούν δικά τους τραγούδια και συνθέσεις και να ετοιμάζονται για ζωντανές εμφανίσεις.

Η πρώτη ζωντανή εμφάνιση του ροκ συγκροτήματος ''ΑΔΑΕΙΣ'' έγινε τον Νοέμβριο του 2016. Πρόκειται για ένα live που πραγματοποιήθηκε στη ''Στοά 60''. Η Στοά 60 είναι ένας αυτοδιαχειριζόμενος συναυλιακός χώρος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΑΔΑΕΙΣ - 2017 July Greek rock

Το καλοκαίρι του 2017 θα δώσουν κάποια live σε διάφορους χώρους και φεστιβάλ του νησιού της Κρήτης.
Το καλοκαίρι του 2017 η σύνθεση του γκρουπ ''ΑΔΑΕΙΣ'' είναι
Γιώργος Τσιτσιμής - φωνή
Μάνος Λιαπάκης - κιθάρα
Γαβριήλ Τζαγκαράκης - κιθάρα
Βαγγέλης Θεοχάρης - πλήκτρα
Κώστας Καμπουράκης - μπάσο
Βαγγέλης Αθουσάκης - τύμπανα
 
Το 2018 θα ανοίξει συναυλιακά για την μπάντα, παίζοντας live το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και πάλι στην σκηνή της Στοά60 μαζί με το συγκρότημα ''ΚΡΑΑΚ'' (δες εδώ: ΚΡΑΑΚ).
Στις 30 Ιουνίου του 2018 θα συμμετέχουν στην δεύτερη μέρα του 2ήμερου Chania Rock Festival 2018 και τον Νοέμβριο θα βρεθούν στην ίδια σκηνή με το γκρουπ Magic De Spell (δες εδώ: Magic De Spell).
 
Το 2019 το γκρουπ  ''ΑΔΑΕΙΣ'' θα μπούνε στο στούντιο για να αρχίσουν να ηχογραφούν τα τραγούδια για τον επερχόμενο πρώτο τους δίσκο. Συνεχίζουν να δίνουν ζωντανές εμφανίσεις στο νησί της Κρήτης (Over the wall festival). Σημαντική στιγμή για την μπάντα ήταν και η εμφάνιση που κάναν σαν support στο live του Γιάννη Αγγελάκα στις 31 Αυγούστου και των Παύλος Παυλίδης & B Movies στις 16 Φεβρουαρίου της ίδιας χρονιάς.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 θα κυκλοφορήσει ο πρώτος δίσκος του ελληνικού ροκ συγκροτήματος ''ΑΔΑΕΙΣ'' με τον τίτλο ''Μικρή σκηνή''. Ο δίσκος ''Μικρή σκηνή'' περιέχει έντεκα συνθέσεις του γκρουπ, που κινούνται στον κλασικό ροκ ήχο. Η χρονιά του 2018 θα κλείσει συναυλικά για το συγκρότημα ''ΑΔΑΕΙΣ'' παίζοντας τον Δεκέμβριο μαζί με άλλο ένα ιστορικό συγκρότημα του ελληνικού ροκ, με τα Υπόγεια Ρεύματα (δες εδώ: Υπόγεια Ρεύματα).
 
ΑΔΑΕΙΣ 2018 December

Τον Ιούλιο του 2022 θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος δίσκος του γκρουπ, ο οποίος έχει τον τίτλο ''Ουρλιαχτά και Άρνηση''. Ο δίσκος ''Ουρλιαχτά και Άρνηση'' περιλαμβάνει 8 τραγούδια και όπως λένε οι ίδιοι «8 ξεχωριστές ιστορίες και συναισθήματα οργής, φόβου, αγάπης και -τέλος- αποδοχής, περιτυλιγμένα ενίοτε από σκληρές κιθάρες και επιθετικά riffs και άλλοτε με επίκεντρο τη μελωδία που ταξιδεύει και συγκινεί. 8 κομμάτια ενός παζλ που ενώνονται δημιουργώντας μια ενιαία παλέτα χρωμάτων που άλλοτε ουρλιάζει για αλλαγή και άλλοτε αρνείται να δεχτεί και να προχωρήσει στο άγνωστο μέλλον».

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η σύνθεση του γκρουπ ''ΑΔΑΕΙΣ'' είναι
Γιώργος Τσιτσιμής - φωνή
Νίκος Συλίκος - κιθάρα
Γαβριήλ Τζαγκαράκης - κιθάρα
Κώστας Καμπουράκης - μπάσο
Βαγγέλης Αθουσάκης - τύμπανα

Αδαείς 2023

Το 2023 θα είναι μια χρονιά όπου το γκρουπ θα πραγματοποιήσει κάποιες ζωντανές εμφανίσεις. Η σημαντική στιγμή ήταν το live για την παρουσίαση του δίσκου "Ουρλιαχτά και Άρνηση" στο Cine Studio στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 20/5/2023.

Τον Μάρτιο του 2024 θα ανέβει στο κανάλι τους στο youtube το νέο τους video για το τραγούδι τους ''Ο Υπουργός'' και μπορείτε αν το δείτε παρακάτω.
 

Το γκρουπ ''ΑΔΑΕΙΣ'' είναι ένα ακόμα ροκ μουσικό συγκρότημα, εκτός Αθήνας, που κρατάει ζωντανή την ελληνική ροκ μουσική. Εαν θέλετε να ακούστε ηλεκτρικό ήχο τότε η μπάντα Αδαείς είναι αυτό που ψάχνεται.
 
Για επικοινωνία και οτιδήποτε αναφορικά με την μπάντα ''ΑΔΑΕΙΣ'' δείτε τα παρακάτω link:
Email: adaeisband@gmail.com


Δισκογραφία

ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ (2020)
1.Φωνές
2.Χαμένη Ευκαρία
3.Τριαντάφυλλα
4.Τα λόγια
5.Τα παιδιά μη σκοτώνετε
6.Φυγή
7.Ντροπή
8.Μοναχικά πρωινά
9.Διαφθορά
10.Μικρή σκηνή
11.Αδαείς
ΑΔΑΕΙΣ - Μικρή σκηνή 2020 cd front
 
ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ (2022)
1.Ουρλιαχτά και Άρνηση
2.Μίλα μου
3.Δες
4.Τρένο
5.Μείνε
6.Πυξίδες
7.Μισή τιμή
8.Επίλογος