Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

BLACK SOUL CHOIR

Black Soul Choir_band logo

Το συγκρότημα ''Black Soul Choir'' δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2014, στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησαν να γράφουν την δικιά τους μουσική, παρουσιάζοντάς την σε αρκετές μουσικές σκηνές της πόλης (Eightball, Passenger, Silver Dollar κ.α).  Το ύφος των τραγουδιών κινείται στο alternative rock, με στοιχεία indie και post.

Το γκρουπ ''Black Soul Choir'' στην αρχική του σύνθεση αποτελείται από τους παρακάτω:
Κώστας - κιθάρες
Παναγιώτης - Μπάσο
Παντελής - Τύμπανα
Ηλίας - Φωνή


Την Πέμπτη 12 Ιουνίου του 2014 πραγματοποίησαν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στο 8ball στην Θεσσαλονίκη.

Black Soul Choir - greek band

Στις πρώτες τους live εμφανίσεις μαζί με τα δικά τους τραγούδια παίζανε διάφορες διασκευές από τον χώρο της alternative rock και του post punk.

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου του 2015 παίξανε live στο Silver Dollar Music Bar στην Θεσσαλονίκη. Μετά από απουσία αρκετών μηνών, επιστρέφουν και πάλι στο stage του Silver Dollar Music Bar για ένα ακόμα live που έγινε την Κυριακή 31 Μαΐου του 2015.


Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου του 2015 συμμετείχαν στο 3ο Music Band Festival, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας παράλληλα το υλικό για τον πρώτο τους δίσκο.

Το φθινόπωρο του 2015, ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις του πρώτου, ομώνυμου, δίσκου τους στα Shellac Recording Studios, στην Θεσσαλονίκη, όπου έγινε και η μίξη και το mastering.

Τον Οκτώβριο του 2015 θα κυκλοφορήσουν ψηφιακά (προς το παρόν) τον πρώτο τους δίσκο ο οποίος έχει τίτλο ''Black Soul Choir'' και περιέχει 9 κομμάτια που κινούνται στο σκοτεινό alternative rock ήχο. Μπορείτε να ακούσετε όλα τα κομμάτια αυτού του πρώτου δίσκου το γκρουπ ''Black Soul Choir'' εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=7hQ16Je1s6k.

Το συγκρότημα  ''Black Soul Choir'' σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ θετικά από δω και στο εξής. Ακούστε τα τραγούδια τους και εάν πετύχετε και κάποιο live τους, μην το χάσετε.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω επίσημα link της μπάντας ''Black Soul Choir'':
Facebook: https://www.facebook.com/blacksoulchoirthess.
Soundcloud: https://soundcloud.com/black-soul-choir-476390474.
Bandcamp: https://blacksoulchoirthess.bandcamp.com/releases.



Δισκογραφία

BLACK SOUL CHOIR (2015)
1. The Other Me
2. Rustling
3. Dance, Jokerman
4. Mirror
5. Revolver
6. Paris Girl
7. Map
8. Only Because I Saw Your Smile
9. Miss Grief


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου