Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

GAP THE MIND


Το συγκρότημα ''Gap the Mind'' δημιουργήθηκε στα τέλη του 2012 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο ήχος τους θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ένα μείγμα από heavy rock και stoner rock. Ο στίχος που χρησιμοποιούν είναι αγγλικός. Η πρώτη σύνθεση της μπάντας ''Gap the Mind'' ήταν η παρακάτω:
Ηλίας - Τύμπανα
Κώστας - Κιθάρα
Κωνσταντίνος - Φωνή
Χρήστος - Μπάσο.


Τον Απρίλιο του 2013 δώσανε το πρώτο τους live, μετά από πολλά jams και πρόβες σε στούντιο, στην κατάληψη Υφανέτ. Μετά από το πρώτο τους αυτό live ακολούθησαν διάφορα ακόμα live της μπάντας ''Gap the Mind'' σε αυτοοργανωμένους χώρους της Θεσσαλονίκης καθώς και σε φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις αλλά και συναυλίες με διάφορες μπάντες του χώρου.

Στις αρχές του Δεκέμβρη του 2013 αρχίσανε τις ηχογραφήσεις του πρώτο τους ομότιτλου ep. Η παραγωγή έγινε από την ίδια την μπάντα και από τον Κωνσταντή Παπακωνσταντίνου.

Το δισκάκι με τον τίτλο ''Gap the Mind'', κυκλοφόρησε τελικά τον Σεπτέμβριο του 2014 και περιέχει 3 τραγούδια. Μπορείτε να ακούσετε τον δίσκο του γκρουπ ''Gap the Mind'' στο bandcamp τους (http://gapthemind.bandcamp.com/) αλλά και να κατεβάσετε τα τραγούδια με ελεύθερη συνεισφορά.

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 2014 συμμετέχουν στο 4° Φεστιβάλ στην Βρύση Τυρνάβου όπου και θα παίξουνε live. Την ίδια μέρα, στην ίδια σκηνή έπαιξε και το συγκρότημα ''Μωρά Στη Φωτιά'' (Δες εδώ: ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ).


Στις 19 Οκτωβρίου του 2014 θα παίξουνε live στο 8ball μαζί με το συγκρότημα Instant Boner  (δες εδώ: INSTAND BONER και τους Purple Dino.

Στις 22 Δεκεμβρίου του 2013 συμμετέχουν στο ''Revenge of the Beard'' που έλαβε χώρα στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη, μαζί με μπάντες όπως ''Red Hands in Black Sand'', ''Instant Boner'' και ''Welcome Home band''.


Και στις 23 Δεκεμβρίου του 2014 θα παίξουν live στο Stage, στην Λάρισα, με τους ''Dope Flood'', η σκουριασμένη stoner μπάντα της Λάρισας και τους metallers ''Warwolf''.

Στις 3 Ιανουαρίου του 2015 θα δώσουν το πρώτο τους live για το 2015 μαζί με την μπάντα ''Sons Of Hogs'' στο Club 66 στην Θεσσαλονίκη.

Το γκρουπ ''Gap the Mind'' έχει παίξει δεκάδες φορές live σε καταλήψεις, για οικονομική ενίσχυση συντρόφων κλπ. Ο ήχος του είναι δεμένος και πλέον θεωρούνται ένα από τα δυνατά και ανερχόμενα γκρουπ του χώρου που κινούνται μουσικά.

Τραγούδια της μπάντας μπορείτε να ακούσετε εδώ: https://soundcloud.com/gapthemind-1 αλλά και να παρακολουθείτε όλα τα νέα τους εδώ: https://www.facebook.com/Gapthemindband.



Δισκογραφία

GAP THE MIND (2014)
1. Prison Flesh
2. Smoking Birds
3. Dizzy



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου