Το νέο blogspot για το elliniko-greek-rock!!!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ROCK!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ROCK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


Το γκρουπ ''Φάρμα Των Ζώων'' δημιουργήθηκε στις Σέρρες το 1989. Πρόκειται για ένα ελληνόφωνο πανκ ροκ συγκρότημα, που δυστυχώς δεν κατάφερε ποτέ να κάνει κάποια επίσημη δισκογραφική κυκλοφορία.

Η σύνθεση του συγκροτήματος ''Φάρμα Των Ζώων'' ήταν η εξής:
Γιώργος Σεραφείμ - Κιθάρα
Απόστολος Τραντσίδης - Τύμπανα, Φωνή
Λάκης Ζιάκας - Μπάσο, Φωνή


Και οι τρεις τους, τότε ήταν φίλοι και συμμαθητές με κοινά γούστα και κοινό τους χόμπυ την μουσική. Έτσι άρχισε και η ιδέα για την δημιουργία ενός μουσικού γκρουπ.

Το 1991 συμμετέχουν στην συλλογή Mass Dementia, που κυκλοφόρησε σε κασσέτα. Σε αυτή την συλλογή συμμετέχουν συγκροτήματα από την πόλη των Σερρών. Το συγκρότημα ''Φάρμα Των Ζώων'' συμμετείχαν με τα τραγούδια ''Αυτοί Που Φύγαν'' και ''Έμμονες Ιδέες''.


Το 1992 κυκλοφόρησαν μια demo κασέτα με τίτλο ''Φάρμα Των Ζώων'', που ήταν σε δική τους παραγωγή. Η κυκλοφορία τους αυτή περιείχε οκτώ τραγούδια. Τα πρώτα πέντε ήταν τραγούδια του γκρουπ και τα τρία επόμενα διασκευές. Τα δύο από αυτά του συγκροτήματος Ramones και το τελευταίο των The Surfaris. Αυτή η demo κασέτα ηχογραφήθηκε στο PAL Studio, στις Σέρρες.

Το 1994 το συγκρότημα ''Φάρμα Των Ζώων'' συμμετείχε στην θρυλική συλλογή της Wipe Out! Records, με τίτλο "Το Μαγικό Βοτάνι". Το γκρουπ ''Φάρμα Των Ζώων'' συμμετείχε με το τραγούδι ''Τρελλαίνομαι''. Η διάρκεια του τραγουδιού είναι μόλις 1:44. Το τραγούδι αυτό ηχογραφήθηκε στις Σέρρες 23 Νοεμβρίου του 1993.



Η ηχογράφηση του τραγουδιού ''Τρελλαίνομαι'' έγινε από τους:
Γιώργο Σεραφείμ - Κιθάρα, Μπάσο 
Αποστόλη Τραντσίδη - Τύμπανα, Φωνή 

Αυτή η συμμετοχή τους με το τραγούδι ''Τρελλαίνομαι'', είναι ουσιαστικά και το πρώτη επίσημη δισκογραφική τους παρουσία.

Το συγκρότημα έδωσε κάποιες live συναυλίες στην πόλη των Σερρών, παίζοντας κυρίως δικά τους τραγούδια αλλά και κάποιες διασκευές σε αγαπημένα τους κομμάτια. Η μουσική τους ήταν ένα κράμα από πανκ ροκ και Rock n' Roll.

Και κάπου εκεί το συγκρότημα ''Φάρμα Των Ζώων'' ανέστειλε την δράση του λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και σπουδών των μελών του γκρουπ. Έτσι αυτό το γκρουπ δεν κατάφερε ποτέ να κυκλοφορήσει κάτι επίσημα, αλλά άφησε παρακαταθήκη ένα μόλις τραγούδι δισκογραφημένο.


Δισκογραφία

ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (1992)
A1. Έμμονες Ιδέες
A2. Δεν Θα Σε Ξαναδώ
A3. Το Ξέρεις Θα Γυρίσω
A4. Αυτοί Που Φύγαν
A5. Τρελλαίνομαι
A6. I Wanna Be Sedated
A7. I Just Wanna Have Something To Do
A8. Hootchie Cootchie Song - Wipe Out



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου